sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Bloqueig de cilindres de parada d'emergència

Bloqueig de cilindres de parada d'emergència

Nº de part: SBL03-1 Bloqueig del botó d'aturada d'emergència a) Fabricat en un PC transparent i durador. b) prohibeix l’accés a un commutador o control. c) La base de retrpfit en forma de cavall es pot utilitzar en plaques de referència elevades i en la instal·lació fora del centre per allotjar-se els poms interruptors rotatius.

Descripció


Nº de part:   SBL03-1

Bloqueig del botó d’aturada d’emergència

a) Fabricat amb un PC transparent i resistent.

b) prohibeix l’accés a un commutador o control.

c) La base de retrpfit en forma de cavall es pot utilitzar en plaques de referència elevades i en la instal·lació fora del centre per allotjar-se els poms interruptors rotatius.

d) Adapta botons de fins a 50mm de diàmetre i 45mm d’alçada.

e) S'adapta tant als interruptors de 30,5 mm com als de 22 mm de diàmetre.

 

Part NO.

Descripció

SBL03-1

Accepta grillets de tancament de fins a 8mm de diàmetre.4 拷贝.jpg


SBL03-1_02

Dispositiu d’aïllament LOTO

La quantitat d’energia que pot persistir després que l’aparell s’aïlli. Com ara l’energia continguda en un ressort, volant, líquid a pressió o gas, condensador o pes.

Dispositiu aïllant

Dispositiu mecànic que impedeix la transferència o alliberament d’energia i materials perillosos. Com ara: interruptor de desconnexió de circuit, interruptor d'alimentació o de seguretat, vàlvula de canonada, placa persiana, bloc mecànic, dispositiu similar d'aïllament d'energia.

Prova / prova

Verifiqueu l'eficàcia de l'aïllament del sistema o equip (per exemple, comproveu que s'han suprimit els enllaços o altres impediments d'aïllament).

Deures i responsabilitats

El departament d'equips de l'empresa serà responsable de la formulació i manteniment d'aquest codi, de la gestió i de l'avaluació de l'etiquetatge de bloqueig, i el departament de qualitat, seguretat i protecció ambiental proporcionarà supervisió, consulta i suport per a la implementació d'aquest codi.

Cada unitat serà responsable de la gestió i implementació dels procediments de retallada de bloqueig dins de l’àmbit de la seva activitat i haurà d’assegurar els recursos.


Hot Tags: Bloqueig de cilindres de parada d'emergència

Enviar la consulta