sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Bloqueig de seguretat elèctric per interruptors

Bloqueig de seguretat elèctric per interruptors

Nº de part: WSL31 Bloqueig de botó per interruptor de paret a) Fabricat en material transparent de resina de vidre d'alta resistència. b) Fàcil d’instal·lar, només cal enganxar-lo a l’armari d’interruptors. c) Utilitzat per a la indústria química, centrals, acer, tallers i altres equips de protecció de seguretat per al manteniment. d) És adequat per a commutadors o interruptors elèctrics industrials amb una dimensió externa inferior a 65mm.

Descripció

Nº de part:WSL31

Bloqueig de botons de commutació de paret

a) Fabricat amb material transparent de resina de vidre d'alta resistència.

b) Fàcil d’instal·lar, només cal enganxar-lo a l’armari d’interruptors.

c) Utilitzat per a la indústria química, centrals, acer, tallers i altres equips de protecció de seguretat per al manteniment.

d) És adequat per a commutadors o interruptors elèctrics industrials amb una dimensió externa inferior a 65mm.

Part núm.

Descripció

WSL31

Mida80mm × 80mm × 60mm

Especialment dissenyat segons les vostres necessitats especials, el nostre bloqueig de seguretat elèctric per interruptors realitzat per un dels fabricants i proveïdors professionals de productes de tancament a la Xina - LOCKEY. Us donem la benvinguda al bloqueig de seguretat elèctric per a commutadors a l’engròs, fabricat a la Xina a un preu barat amb la nostra fàbrica, i també oferim la mostra gratuïta.
Hot Tags: fabricants de bloqueig de seguretat elèctrics per interruptors Xina, proveïdors, fàbrica, a l'engròs, personalitzats, barats, preu, fabricats a la Xina, mostra gratuïta

Enviar la consulta