sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Tancament de tanc de cilindres lliure de metalls

Tancament de tanc de cilindres lliure de metalls

Nº de part: ASL03-2 Cierre de tanc de cilindre a) Fabricat en ABS durador.

Descripció

Nº de part:ASL03ASL03-2

Cylinder Tank Lockout

a)Fabricat en ABS durador.

b)Tot el producte està lliure de metalls per obtenir una prova de guspira i resistència química superiors.

c)Resistent a les esquerdes i a l’abrasió en condicions climàtiques i temperatures extremes.

d)Es pot equipar juntament amb hasps i cadenats.

Part NO.

A

B

C

D

ASL 03

92

40

32

46

ASL 03-2

83

37

/

31

详情页2---副本_01


Les posades en marxa i les parades són relativament arriscades per a dispositius de producció de processos a les refineries o plantes químiques. Segons la CCPS, els incidents de seguretat del procés es produeixen cinc vegades més sovint durant la conducció que durant les operacions normals, tot i que les operacions de posada en marxa de la planta només constitueixen una petita part de l'operació general de la planta.

A 2010, un accident de la indústria del refinament de petroli, l’estudi va trobar un 50% de l’accident de seguretat del procés ocorregut a la primera unitat, estacionament obert, conducció d’aparcament, de nou després de poc temps durant molt de temps conduint tal. com a etapa, després que això és degut a que el procés implica molts períodes de temps d’aparcament oberts irregulars, i aquest període pot conduir a situacions inesperades i inusuals. Tot i que l'empresa també ha pres algunes mesures de seguretat en aquestes etapes, perquè la capa de seguretat es troba principalment en el bypass i així no pot jugar un estat funcional, aquestes etapes són en realitat les zones de desastre.

Per tal d’evitar que es produeixin accidents de seguretat de processos importants similars, la fàbrica formularà procediments d’operació estrictes i actualitzats i plans d’emergència per a dispositius de producció, proporcionarà una formació adequada als operadors i conduirà una comunicació efectiva. En aquest número compartim onze principis clau i bones pràctiques per a la gestió de seguretat de plantes de procés.

A continuació, es detallen tres incidents de seguretat informats per la Comissió de Seguretat Química dels Estats Units (CSB) durant les operacions d’aparcament i les lliçons apreses per evitar incidents similars en el futur:


1 / 02: 40 el març 1 3, 200 1, un tanc d’emergència de la corporació BP Amoco Polymers, NC, a Augusta, Geòrgia, va causar una tèrmica explosió d’expressió de sobrepressió que va matar tres persones.

En el moment de l'accident, tres treballadors intentaven obrir la coberta final d'un tanc de processament de plàstic de fusió calenta, un dipòsit de recollida de polímer dissenyat per reciclar alguns dels residus de plàstics que han estat parcialment reactivats en els seus reactors químics durant la conducció i l'estacionament. . Els treballadors van morir quan es va esclatar un casquet d'extrem parcialment cargolat i es va llançar plàstic fos. L'energia del jet' va fer que un gasoducte proper esclatés, engegar el líquid calent que sortia de la canonada, que després va formar un núvol de vapor i es va encendre.

La investigació CSB va comprovar que 12 hores abans de l'accident, els treballadors van intentar arrencar el cotxe, que va quedar aturat a causa d'un mal funcionament de l'extrusora aigües avall del reactor i una gran quantitat de matèria primera que no va reaccionar del tot. va ser enviat al dipòsit de recuperació del polímer. El plàstic calent i fos continua experimentant una reacció química al dipòsit de recuperació del polímer i comença a descompondre's, creant un gas que fa que el polímer es bulli i s'infli al dipòsit, omplint eventualment tot el dipòsit. La pressió d’expansió pressiona el polímer cap avall sobre les canonades connectades al dipòsit, incloses les canonades de descàrrega normals i d’emergència. Un cop dins de la canonada, el plàstic es solidifica a mesura que es refreda i bloqueja l'entrada del tub' La incapacitat del gas per escapar del gasoducte va provocar la presurització del dipòsit d'emmagatzematge del polímer. CSB també va comprovar que l’anàlisi de perillositat del procés (PHA) de BP Amocro' i la informació de seguretat del procés sobre la base del disseny i els principis de funcionament del tanc d’emmagatzematge del polímer eren inadequats.



Hot Tags: fabricants de tancament de tanc de cilindres lliures de metalls Xina, proveïdors, fàbrica, a l'engròs, personalitzats, barats, preu, fabricats a la Xina, mostra gratuïta

Enviar la consulta