sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Bloqueig de vàlvula de cilindres de gas

Bloqueig de vàlvula de cilindres de gas

Part n º: Seguretat ASL03 aire font locaut G com seguretat locaut cilindre tanc locaut revolucionari nou abrupte poliestirè plàstic mecanisme s'utilitza per tancs de cilindre de tancament patronal, incloent-hi tancs de propà en camions de forquilla i tancs de propà de parada de manera sola. Disseny especial permet dispositiu ser utilitzat en estanc...

Descripció

Part n º: ASL03

Font aèria tancament patronal
Gcom a tancament de seguretat

Cilindre tanc tancament patronal

Revolucionari nou abrupte poliestirè plàstic mecanisme s'utilitza per tancs de cilindre de tancament patronal, incloent-hi tancs de propà en camions de forquilla i tancs de propà de parada de manera sola. Disseny especial permet dispositiu utilitzar en espais reduïts.

  1. Fet de plàstic d'enginyeria.

  2. Solia tancs de cilindre de tancament patronal, incloent-hi tancs de propà en camions de forquilla i tancs de propà de parada de manera sola.

  3. Fàcil d'evitar no autoritzada operació.

  4. L'etiqueta es pot personalitzar.

ESPECIFICACIÓ DE:

Part n º

DESCRIPCIÓ

ASL03

Vàlvula vareta forat diàmetre 32mm.

Nostre cilindre de gas dissenyats segons les necessitats especials, vàlvula bloqueig fet per un dels professionals fabricants i proveïdors de productes de bloqueig a la Xina - LOCKEY. Que són benvinguts a gas a l'engròs a mida cilindre vàlvula tancament patronal fet a la Xina en el preu barat amb la nostra fàbrica i també oferim la mostra gratuïta.

Hot Tags: fabricants de gas cilindre vàlvula locaut Xina, proveïdors, fàbrica, preu a l'engròs, personalitzat, preus econòmics, a la Xina, lliure de Mostra, bloqueig de la vàlvula de gas

Enviar la consulta