sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Aire font tancament patronal

Aire font tancament patronal

Part n º: ASL01 aire font tancament ràpid desconnectar locaut pneumàtica mànega locaut elèctrics i dispositius de tancament patronal connector pneumàtica estan disponibles per a aïllar a equips de elèctrics i fonts d'aire comprimit. Feta de niló Enginyeria de plàstic pa Sense la necessitat d'instal·lar una escala...

Descripció

Part n º: ASL01
Aire font tancament patronal
Desconnecta't ràpid tancament patronal
Tub pneumàtic locaut

Dispositius de tancament patronal connector elèctrics i pneumàtics estan disponibles per a aïllar a equips de elèctrics i fonts d'aire comprimit.

  1. Feta de niló Enginyeria de plàstic pa

  2. Sense la necessitat d'instal·lar una vàlvula interactuatuaba recta, pot ser aïllada energia pneumàtica, baix costar, més convenient.

  3. Forat en el centre del dispositiu permet emmagatzematge permanent en una mànega d'aire i un bucle al vessant pot ser utilitzat per penjar la mànega i tancament patronal dispositiu.

ESPECIFICACIÓ DE:

Part n º

DESCRIPCIÓ

ASL01

Equipats amb l'articulació 6.4,9.5,12.7mm cargolat.


Dissenyat especialment segons les necessitats especials, nostre locaut de font d'aire fetes per un dels professionals fabricants i proveïdors de productes de bloqueig a la Xina - LOCKEY. Que són benvinguts a bloqueig de font a l'engròs aire personalitzats fet a la Xina en el preu barat amb la nostra fàbrica i també oferim la mostra gratuïta.

Hot Tags: fabricants de tancament patronal font Xina, proveïdors, fàbrica, preu a l'engròs, personalitzat, preus econòmics, a la Xina, mostra gratuïta d'aire, ràpidament desconnectar el tancament patronal

Enviar la consulta