sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Presa de connexió d’aire condicionat

Presa de connexió d’aire condicionat

Nº de part: EPL01 Bloqueig elèctric El bloqueig elèctric dels taps connectats Els tancaments d’endolls elèctrics són una solució senzilla per a procediments de bloqueig d’equips elèctrics. Els nostres dispositius de bloqueig d’endolls elèctrics tenen una gran varietat de formes i mides de l’endoll i alguns requereixen una clau per evitar l’endoll no autoritzat ...

Descripció

Nº de part: EPL01  

Bloqueig elèctric
E bloqueig de taps lector

Els tancaments de taps elèctrics són una solució senzilla per a procediments de bloqueig d’equips elèctrics. Els nostres dispositius de bloqueig d’endolls elèctrics tenen cabuda a una gran varietat de formes i mides d’endolls i alguns requereixen una clau per evitar connexions no autoritzades.

  1. Fabricat en polipropilè resistent.

  2. El connector s’asseu completament a l’interior de la unitat amb el cable alimentat a través d’un forat d’accés al seu interior.

  3. Tanca completament els endolls elèctrics per evitar la connexió accidental.

  4. EPL01: cable de diàmetre de cable de 13 mm.

EPL02: cable de diàmetre de cable de 25 mm

ESPECIFICACIÓ:


Part núm.

DESCRIPCIÓ

Dimensió

EPL01

Per a endolls de 110V

51mm (alçada) * 51mm (gruix) * 89mm (amplada)

EPL02

Per a grans endolls de 220V / 500V

82 mm (alçada) * 83mm (gruix) * 178mm (amplada)2

Cadenat de seguretat

Bloqueig públic (bloqueig de dispositiu)

Cada departament que necessiti fer un bloqueig / retallar haurà de tenir un conjunt de panys numerats com a "panys de departament", el tipus i la quantitat que hauran de complir els requisits d'identificació regional de font d'energia. El bloqueig del departament és insuficient en el bloqueig individual o necessita un gran tipus de segregació col·lectiva de feina, es pot demanar prestat, però la targeta de vida que encara necessita adjuntar informació individual al bloqueig de departament que els contactes, fa molt bé per demanar en préstec encara el registre.

Està dirigit principalment a la situació de múltiples participants en manteniment d'equips o múltiples punts d'aïllament per a un sol equip.

Es pot personalitzar el cadenat de seguretat (concèntric, nucli diferent, amb clau principal)

Diferent clau principal

El cadenat de la mina correspon a una clau que mai es repeteix. El mecanitzat d’alta precisió de panys i claus compleix els estàndards estrictes. Podem oferir tecles de clau més diferents que altres cadenats amb el mateix nombre de pins per assegurar-vos que no compreu cadenats duplicats. Per garantir que cada bloqueig és únic, oferim un servei de cadenat personalitzat per garantir que no es repeteix cada cadenat que compreu.

Una clau

Un pany concèntric és un cadenat que es pot obrir amb la mateixa clau. Aquesta solució facilita que un sol empleat pugui gestionar diversos cadenats. Tingueu en compte, però, que segons OSHA, els empleats no poden obrir cadenats que altres utilitzin. Per tant, no es poden assignar panys concèntrics d’un grup a més d’un empleat.

Director de la clau

El producte modificat es pot utilitzar per obrir altres panys multiusos, cosa que pot facilitar al supervisor obrir el pany en cas d’emergència. Per aconseguir un control especialment assignat, la clau del supervisor s'ha de guardar en un lloc segur i només accessible pel personal de direcció.


Hot Tags: Presa de connexió d’aire condicionat

Enviar la consulta