sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593

Tancament patronal endoll elèctric pneumàtica

Part n º: EPL03 elèctrica pneumàtica endollar locaut P neumes endollar pany elèctric i dispositius de tancament patronal connector pneumàtica estan disponibles per a aïllar a equips de elèctrics i fonts d'aire comprimit. Fet de material poliestirè fort. Diverses mides diferents forats permeten nostre Prinzing...

Descripció

Part n º: EPL03

Tancament patronal endoll elèctric pneumàtica
Pendoll neumes pany

Dispositius de tancament patronal connector elèctrics i pneumàtics estan disponibles per a aïllar a equips de elèctrics i fonts d'aire comprimit.

  1. Fet de material poliestirè fort.

  2. Diverses mides diferents forats permeten nostres Prinzing locaut de Plug pneumàtic elèctric ser utilitzat per una varietat d'endolls (fins a 3 1/2" de diàmetre i 5" de longitud)

  3. Forats estan dissenyats per encaixar "coll avall" pneumàtics masculins accessoris comunament connectats a les mànegues d'aire comprimit.

  4. Disponible per a tot tipus d'endolls elèctrics i pneumàtics.

  5. Recomana l'ús en combinació amb un cadenat per a més seguretat.

ESPECIFICACIÓ DE:

Part n º

DESCRIPCIÓ

EPL03

Per a endolls 110V i 220V 550V.


Dissenyat especialment segons les necessitats especials, nostre endoll elèctric pneumàtica bloqueig fet per un dels professionals fabricants i proveïdors de productes de bloqueig a la Xina - LOCKEY. Que són benvinguts a fets a la Xina en el preu barat amb la nostra fàbrica de bloqueig a l'engròs personalitzat pneumàtica endoll elèctric i també oferim la mostra gratuïta.

Hot Tags: fabricants de tancament patronal endoll elèctric pneumàtica Xina, proveïdors, fàbrica, preu a l'engròs, personalitzat, preus econòmics, a la Xina, lliure de Mostra, pany endoll pneumàtica, elèctrica prinzing endollar tancament patronal

Enviar la consulta