sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Bloqueig dels endolls elèctrics

Bloqueig dels endolls elèctrics

Nº de part: EPL01 Bloqueig elèctric a) Fabricat en ABS resistent. b) Eviteu que els taps entrin a la presa de paret adequats per a tot tipus d’endolls industrials. c) El connector s’asseu completament a l’interior de la unitat amb el cable alimentat a través d’un forat d’accés al seu interior. d) Es pot bloquejar amb 2-4 cadenats, diàmetre de la grilla fins a 7 mm.

Descripció

Nº de part: EPL01

Bloqueig elèctric

a) Fabricat en ABS resistent.

b) Eviteu que els taps entrin a la presa de paret adequats per a tot tipus d’endolls industrials.

c) El connector s’asseu completament a l’interior de la unitat amb el cable alimentat a través d’un forat d’accés al seu interior.

d) Es pot bloquejar amb 2-4 cadenats, diàmetre de la grilla fins a 7 mm.

 

Part NO.

Descripció

A

B

C

d1

d2

EPL01

Per a endolls de 110V

90

51

51

13

8

EPL01M

Per a endolls de 220V

120

65

65

18

8

EPL02

Per a grans endolls de 220V / 500V

178

84

84

26

8

Accident de cargol de transportador de cargol

Historial d’accidents:

Al setembre de 2004, un taller d’envasament de fàbrica de ciment, el personal per dur a terme els treballs d’abocament, després de l’arrencada, el magatzem no és el material, després el tub d’acer portat a mà, parat al transportador en espiral de la part inferior de la biblioteca. Després de la descàrrega, el magatzem estava a punt per baixar, només per trobar que, a causa del peu que portava sabatilles d’escuma, difícils de moure, el centre de gravetat és inestable, el peu esquerre desordenat acaba de trepitjar el transportador de cargol de la boca superior de 10 cm d’amplada, la marxa màquina serà els seus peus i cames retorçades. Atureu el cotxe immediatament i gireu la roda en el sentit contrari, i després tireu la cama cap a fora, produint una alta amputació de la cama esquerra.

La causa de l'accident

1. Els empaquetadors no portaven equips de protecció segons calia, però portaven sabatilles d’escuma i caminaven a la màquina desigual. El fet d’entrar a la bretxa de la màquina va ser la causa directa de l’accident.

2. El transportador de cargol no té instal·lacions de seguretat com ara la placa de cobertura o la coberta de protecció de la part superior del buit d'ample de 10 CM, la qual cosa és un motiu important per a l'accident.

3. La gestió de la producció de seguretat de plantes de ciment és feble, el sistema no s’implementa i no s’ha eliminat l’evident problema ocult.

Il·lustració i mesures correctores:

Enfortirem la formació d’habilitats per a totes les posicions, estandarditzarem l’ús d’equips de protecció laboral segurs i intensificarem la supervisió i la supervisió.

Especialment dissenyat segons les vostres necessitats especials, el nostre bloqueig d’endolls elèctrics realitzat per un dels fabricants i proveïdors professionals de productes de tancament a la Xina - LOCKEY. Us donem la benvinguda al bloqueig de taps elèctrics personalitzats a l’engròs, fet a la Xina a un preu barat amb la nostra fàbrica, i també n’oferim la mostra gratuïta.
Hot Tags: fabricants de tancaments de taps elèctrics a la Xina, proveïdors, fàbrica, a l'engròs, personalitzats, barats, preu, fabricats a la Xina, mostra gratuïta

Enviar la consulta