sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Bloqueig elèctric de l'etiqueta

Bloqueig elèctric de l'etiqueta

Part N 1: WSL31 Bloqueig del botó d'interruptor de paret a) Fabricat en material transparent de resina de vidre d'alta resistència PC. b) Fàcil d'instal·lar, només enganxar-lo a l'armari de commutació. c) Utilitzat per a la indústria química, central elèctrica, acer, taller i altres equips de manteniment de protecció de seguretat. d) És adequat per a interruptor de canvi o interruptor elèctric industrial amb dimensió externa inferior a 65mm.

Descripció

Part N 1: WSL31

Bloqueig del botó d'interruptor de paret

a) Fabricat en material transparent de pc de resina de vidre d'alta resistència.

b) Fàcil d'instal·lar, només enganxar-lo a l'armari de commutació.

c) Utilitzat per a la indústria química, central elèctrica, acer, taller i altres equips de manteniment de protecció de seguretat.

d) És adequat per a interruptor de canvi o interruptor elèctric industrial amb dimensió externa inferior a 65mm.

 

Part núm.

Descripció

WSL31 (WSL31)

Mides: 80mm×80mm×60mm


Professional

Lockey Safety Products Co, Ltd és un fabricant professional a la Xina, especialitzat en la producció de tot tipus de productes de bloqueig de seguretat per ajudar a evitar accidents industrials, que són causats per l'energia inesperada o posada en marxa de màquines i equips per l'alliberament incontrolat d'energia.
Proporcionem tot tipus de cadenat de seguretat, bloqueig de vàlvules, hasp de bloqueig, bloqueig elèctric, bloqueig de cables, caixa de bloqueig de grup, kit de bloqueig i estació.

>

Equip

Ara Lockey compta amb més de 60 empleats i cobreix una superfície total de 2000 metres quadrats. Cada empleat tira del seu pes per construir una empresa pròspera. També comptem amb el nostre equip de recerca i desenvolupament, així com per dur a terme diversos tipus de productes i solucions de bloqueig de seguretat per satisfer les necessitats dels nostres clients dedicats. Cada any participem en un munt de fires professionals, com A+A, Intersec, Safety in Action, Suntec.

>

ODM&OEM

Des del nostre establiment, disposem de fàbriques pròpies, servei de primera classe, equips complets i tecnologia, Lockey insisteix en la innovació de la tecnoligia, els productes i la gestió. El nostre servei es pot confiar en nosaltres, produïm l'adequat per a les necessitats dels productes personalitzats dels clients d'acord amb els productes personalitzats dels clients segons les necessitats dels clients. També oferim servei OEM, estem molt disposats a acceptar totes les comandes a personalitzar.

>

Servei

La nostra conpany dóna suport a la garantia comercial - un servce lliure que protegeix les seves comandes de pagament a lliurament. Límit d'assegurament comercial de Lockey : 95.000 $ EUA
Seleccioneu l'opció de pagament en línia segura preferida d'e-Checking, targeta de crèdit i T / T.conpany és compatible amb la garantia comercial - un lloc lliure que protegeix les seves comandes de pagament a lliurament. Límit d'assegurament comercial de Lockey : 95.000 $ EUA
Selecciona l'opció de pagament en línia segura preferida des d'e-Checking, targeta de crèdit i T/T.

Formació en gestió de l'aïllament energètic del sistema de processos

Una visió general de la

Aquestes disposicions s'especifiquen amb la finalitat d'enfortir la gestió de l'aïllament energètic del sistema de processos i prevenir lesions de personal o pèrdua de propietat causada per l'alliberament accidental d'energia durant la revisió del funcionament del sistema de processos.

Aquesta normativa regula els mètodes, procediments i requisits de gestió de l'aïllament energètic abans del funcionament dels sistemes de procés.

El Reglament de Gestió de l'Aïllament Energètic del Sistema de Processos es divideix en 5 capítols i 37 articles, els continguts principals inclouen: normes generals, responsabilitats i divisió del treball, requisits bàsics, passos d'aïllament energètic i altres continguts i requisits laborals relacionats.

Divisió de funcions

Responsabilitats del Departament de Tecnologies de la Producció: el departament centralitzat de gestió de l'aïllament energètic del sistema de processos, responsable de la formulació, gestió i manteniment d'aquest sistema; Responsable de la revisió del pla d'aïllament energètic del sistema de processos.

Competències del Departament d'Equips Elèctrics: El Departament d'Equips Elèctrics és l'encarregat d'aprovar el pla de compra d'equips d'aïllament i participar en la revisió de l'esquema d'aïllament energètic del sistema de procés; Responsable de l'especificació de plaques cegues, arranjament del pla de producció i bombament de plaques cegues i bloqueig de la gestió de la construcció.

Responsabilitats del Departament d'Operacions de Producció: proporcionar condicions per a l'aïllament energètic del sistema de processos; Participar en el sistema de procés de revisió del programa d'aïllament energètic.

Responsabilitats del Departament de Seguretat i Protecció Del Medi Ambient: Participar en la revisió de l'esquema d'aïllament energètic del sistema de processos; Responsable de la supervisió i gestió del sistema de processos d'aïllament energètic i operació de bombament i endoll de plaques cegues.

Divisió de funcions

Responsabilitats de la Unitat Territorial: Responsable de la gestió diària de l'aïllament energètic del sistema de processos; Responsable de la formulació i implementació de l'esquema de tractament d'unitats de procés i sistema de procés d'aïllament energètic; Responsable de la gestió de diversos esquemes, gràfics, registres i llibretes formats en el procés d'aïllament energètic del sistema de processos, i realitzar la responsabilitat de gestió territorial a la unitat de funcionament.

Especialment dissenyat d'acord amb les seves necessitats especials, el nostre bloqueig elèctric fora etiqueta feta per un dels fabricants professionals i proveïdors de productes de bloqueig a la Xina - LOCKEY. Se li donem la benvinguda a l'etiqueta de bloqueig elèctric personalitzat a l'engròs fet a la Xina a preu barat amb la nostra fàbrica, i també oferim la mostra gratuïta.
Hot Tags: bloqueig elèctric, fabricants, proveïdors, fàbrica, personalitzat, a l'engròs, preu

Enviar la consulta