sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593

Tancament patronal universal magnetotèrmic Multi-Polo

El locaut universal Multi-Polo magnetotèrmic està dissenyat per més dobles i triples pol CGP

Descripció

Tancament patronal universal magnetotèrmic Multi-Polo

CBL07


El locaut universal Multi-Polo magnetotèrmic està dissenyat per més dobles i triples pol CGP.Aquest tancament patronal interruptor té una construcció molt durador, impacte modificades de niló i està certificat ANSI. Té un disseny de barra de corbata per cabre millor.


Només estrènyer la thumbscrew per subjectar el locaut interruptor segura sobre la barra i torneu a introduir el cadenat per impedir que la pinça s'afluixen.


Això és un bloqueig ideal per aïllar i assegura els interruptors magnetotèrmic per protegir els treballadors contra accidents elèctrics durant el manteniment d'equips.

 

 

Part n º

Descripció

CBL07

1,05" H x 1,25" W x 2,25" D


Dissenyat especialment segons les necessitats especials, nostre universal Multi-Polo magnetotèrmic bloqueig fet per un dels professionals fabricants i proveïdors de productes de bloqueig a la Xina - LOCKEY. Que són benvinguts a tancament a l'engròs mida universal Multi-Polo magnetotèrmic fet a la Xina en el preu barat amb la nostra fàbrica i també oferim la mostra gratuïta.
Hot Tags: fabricants de tancament patronal Universal Multi-Polo magnetotèrmic Xina, proveïdors, fàbrica, preu a l'engròs, personalitzat, preus econòmics, a la Xina, lliure de Mostra

Enviar la consulta