sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Vàlvula pneumàtica de tancament

Vàlvula pneumàtica de tancament

Nº de part: ASL03-2 Cierre de tanc de cilindre a) Fabricat en ABS durador.

Descripció

Nº de part:ASL03ASL03-2

Cylinder Tank Lockout

a)Fabricat en ABS durador.

b)Tot el producte està lliure de metalls per obtenir una prova de guspira i resistència química superiors.

c)Resistent a les esquerdes i a l’abrasió en condicions climàtiques i temperatures extremes.

d)Es pot equipar juntament amb hasps i cadenats.

Part NO.

A

B

C

D

ASL 03

92

40

32

46

ASL 03-2

83

37

/

31

详情页2---副本_01

Sèrie de seguretat elèctrica

Aquesta secció tracta principalment de LOTO, que us hauria de familiaritzar si heu executat un programa similar.' és només que a NFPA 70 E, a més de requerir als empresaris que estableixin procediments LOTO, hi ha altres requisits específics, i' ens centrem en alguns d’ells més interessants o fàcilment obviats.

Les responsabilitats de l'empresari' inclouen la garantia que l'equip proporcionat estigui en condicions de bloqueig. Proporcionar el material necessari per executar procediments de bloqueig / retallament. Per tant, com a EHS, hauríem de donar suggeriments adequats per ajudar a millorar els equips i instal·lacions que no tinguin la funció de bloquejar i llistar. Per descomptat, també podem equipar eines auxiliars de bloqueig per assolir la finalitat del bloqueig.

# 2 bloqueja i marca l’interruptor que pot obtenir una partició física, en lloc de fer servir el botó d’emergència o seleccionar l’interruptor com a punt de bloqueig. LOTO s'instal·larà només en els mitjans de desconnexió del circuit. Els dispositius de control, com a polsadors o com a commutador, no ho són, informa que és el dispositiu aïllant principal. Nota: al programa general LOTO, algunes funcions del PLC es poden utilitzar com a punts de bloqueig d'energia per a determinades operacions, cosa que no és inconsistent amb aquest article, perquè el nivell de PL general de l'equip es pot utilitzar per bloquejar per evitar un inici accidental de l'equip. ; El que diu NFPA 70 E és eliminar el perill de xoc, no per evitar que el dispositiu s’iniciï accidentalment, sinó per evitar una lesió de xoc elèctric per la qual cosa s’ha de tallar completament, no ser bloquejat lògicament.

El dispositiu de bloqueig inclou un mètode per identificar la persona que identifica el dispositiu de bloqueig. En altres paraules, el dispositiu de bloqueig conté la informació de la persona que identifica el dispositiu de bloqueig.

Aquesta secció té una definició clara de l’alliberament d’energia emmagatzemada. El que és interessant és que no només es refereix a la capacitat relacionada amb l’electricitat, sinó que també es refereix a l’alliberament d’energia hidràulica i energia potencial no relacionada amb les descàrregues elèctriques.

# 5 al capítol LOTO, per a la prova elèctrica, es remarca de nou que la prova s’hauria de realitzar amb la tensió coneguda abans i després de cada prova, per tal de garantir que l’eina de prova sempre estigui en bones condicions. Instrument de prova que s’ha d’utilitzar, el PPE necessari i la persona que l’utilitzarà per verificar el funcionament adequat de l’instrument de prova en una font de tensió coneguda abans i després de l’ús.

# 6 aquest capítol se centra en els passos específics per establir i verificar les condicions de treball segures de l’electricitat i destaca que s’han de seguir els passos per garantir unes condicions de treball segures.


Assegureu-vos que s’han tallat totes les línies d’alimentació i es poden confirmar in situ fent referència a l’últim esquema de circuit;

Un cop obert i tancat la càrrega, obriu el dispositiu de desconnexió de cada font d'alimentació;

Comproveu visualment que s’hagin desconnectat completament i completament tots els dispositius de desconnexió;

Allibera energia elèctrica emmagatzemada;

Alliberar o bloquejar energia mecànica;

Implementar el bloqueig i la llista segons el procediment;

Utilitzeu instruments per provar cada fase de l’alimentació elèctrica;

Terreny si cal. (això és habitual a les centrales)

Hot Tags: Vàlvula pneumàtica de tancament

Enviar la consulta