sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Obre el bloqueig del circuit d'inici

Obre el bloqueig del circuit d'inici

Part Núm.:CBL02-3 Bloqueig del trencador de circuits de cas modelat a) Fabricat en enginyeria plàstic reforçat PA de niló. b) Bloquejar diferents tipus d'interruptors de circuit.

Descripció

Part Núm.:CBL02-3

Bloqueig del trencador de circuits de cas modelat

a) Fabricat en enginyeria plàstic reforçat PA de niló.

b) Bloquejar diferents tipus d'interruptors de circuit.

Part Núm.

Descripció

CBL02-1 (CBL02-1)

Mida: 55mm (W) ×26mm (H) ×19mm (D), max clamping 10mm,

necessiti un conductor de cargol petit per instal·lar

CBL02-2 (CBL02-2)

Mida: 55mm (W) ×26mm (H) ×19mm (D), max clamping 10mm,

sense instal·lar les eines necessàries.

CBL02-3 (CBL02-3)

Mida: 55mm (W) ×33mm (H) ×19mm (D), màxim de subjecció 10mm,

sense instal·lar les eines necessàries.

2

Requisits bàsics per a la normativa de gestió de l'aïllament energètic

1. Les unitats de dependència elaboraran sistemes de tractament d'unitats de procés i sistemes d'aïllament energètic del sistema, que impliquen obres públiques del sistema, àrees frontereres multi-taller i aïllament global de dispositius o unitats, organitzaran departaments i tallers rellevants de l'empresa a aprovar, i els altres seran aprovats per les mateixes unitats de dependència.

2. En principi, confiar en els cecs, no la vàlvula, per a l'aïllament energètic.

3. El punt d'aïllament amb aïllament de plaques cegues no necessita bloqueig tagout, i la placa cega s'ha de penjar. Totes les vàlvules d'aïllament estaran bloquejades i etiquetades abans de l'operació de bombament i endollatge de plaques cegues. Per a les plaques cegues que requereixen endollatge de longitud, com ara aturada i obertura, la vàlvula d'aïllament es pot desbloquejar després del final de l'operació de tapging de la placa cega. Per a les plaques cegues que requereixen endolls a curt termini durant la construcció temporal, la vàlvula d'aïllament es pot desbloquejar després del final de l'operació de tapging de la construcció temporal i l'operació de tapging de la placa cega.

4. Els panys de seguretat s'han d'igualar amb "Perill! No operar amb l'etiqueta. Quan el punt d'aïllament no compleixi les condicions de bloqueig, l'etiqueta es pot penjar sense tancar amb el consentiment de l'operador i la persona encarregada de la producció de la unitat dependent i amb la signatura a l'etiqueta.

Passos per a l'aïllament energètic

Bloqueig d'un únic punt d'aïllament:

El cap de projecte de la unitat territorial (o la seva persona autoritzada, com guardià) i l'operador de la unitat d'explotació asseguren el punt d'aïllament amb pany personal.

El bloqueig de múltiples punts d'aïllament s'implementa en l'ordre següent:

1. El cap de projecte de la unitat territorial tanca i penja etiquetes en tots els punts d'aïllament amb cables col·lectius.

2. Col·leu la clau del bloqueig col·lectiu a la caixa de bloqueig i el número de clau ha de correspondre al bloqueig de seguretat del lloc.

3. El cap de projecte de la unitat territorial i el personal de cada operació de la unitat d'operació bloquejaran la caixa de seguretat amb panys personals.

4. El responsable del lloc de la unitat d'operació vetllarà perquè el personal de cada punt d'operació bloquegi la caixa de bloqueig col·lectiva.

5. L'expedidor del permís de treball de la unitat local haurà de comprovar i confirmar el punt de bloqueig presencial abans d'emetre el permís de treball corresponent.

6. La persona d'aprovació de treball de la unitat territorial ha de verificar que els procediments anteriors s'han observat i implementat de manera efectiva abans d'emetre el permís de treball.

Especialment dissenyat segons les seves necessitats especials, el nostre bloqueig de circuit d'inici obert realitzat per un dels fabricants professionals i proveïdors de productes de bloqueig a la Xina - LOCKEY. Se li donem la benvinguda a l'a l'engròs personalitzat bloqueig de circuit d'inici obert fet a la Xina a preu barat amb la nostra fàbrica, i també oferim la mostra gratuïta.
Hot Tags: open start circuit lockout, fabricants, proveïdors, fàbrica, personalitzat, a l'engròs, preu

Enviar la consulta