sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
PIN de Pany MCB àmplia

PIN de Pany MCB àmplia

Part n º: POW miniatura magnetotèrmic locaut MCB seguretat locaut P a terme ampli MCB tancar aquestes durador usuari amistós MCB Lockoff dispositius es poden utilitzar per mantenir fora de perill en molts ambients treballadors. Estan disponibles en moltes varietats diferents a les seves necessitats. CGP són la manera ideal per...

Descripció

Part n º: POW

Bloqueig d'interruptor de Circuit en miniatura
Tancament de seguretat MCB
Pa terme ampli MCB tancar

Aquests durador usuari amistosament MCB Lockoff dispositius poden utilitzar per mantenir fora de perill en molts ambients treballadors. Estan disponibles en moltes varietats diferents a les seves necessitats.
CGP són la manera ideal per centralitzar un punt d'aïllament en un circuit elèctric, així com una alternativa on masses de fusibles pugui requerir. No obstant això, si vostè està utilitzant per aïllar una peça d'equip, es pot encara reactivar els qui poden ser properes. En aquest sentit, aquests Mini magnetotèrmic bloqueigs proporcionar la solució; prevenen reactivació de qualsevol magnetotèrmic (accidental o no) i el reducethe risc d'electrocució mentre s'està realitzant el manteniment.

  1. Mini magnetotèrmic panys estan fetes de niló.

  2. Un mètode segur i eficaç per tancant fora CGP en miniatura, utilitzats en els equips europeus i asiàtics.

  3. Tancar amb ourSafety cadenats.

  4. Dispositius pot donar suport cadenats amb un diàmetre de shackle fins a 9/32"(7mm).

  5. Fàcil d'instal·lar amb un polsador, sense eines necessàries.

  6. Utilitzat per a individuals i Multi-Polo CGP.

ESPECIFICACIÓ DE:

Part n º

Descripció

Codi postal (Foto 1)

POS (Pin terme estàndard), 2 forats necessaris, encaixar a 60Amp

PIS (Pic.2)

PIS (Pin a norma), 2 forats necessaris, encaixar a 60Amp

POW(pic.3)

POW (Pin terme ample), 2 forats necessaris, encaixar a 60Amp

TBLO(pic.4)

TBLO (empat Bar tancament), cap forat en necessària per trencar

Dissenyat especialment segons les necessitats especials, nostre pin fora mcb àmplia bloqueig fet per un dels professionals fabricants i proveïdors de productes de bloqueig a la Xina - LOCKEY. És rebut per a l'engròs personalitzat pin terme pany mcb àmplia fets a la Xina en el preu barat amb la nostra fàbrica i també oferim la mostra gratuïta.

Hot Tags: clavilles de sortida fabricants de panys MCB àmplia Xina, proveïdors, fàbrica, preu a l'engròs, personalitzat, preus econòmics, a la Xina, mostra gratuïta, mcb bloqueig de seguretat, panys magnetotèrmic mini

Enviar la consulta