sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Bloqueig en miniatura de circuit de niló

Bloqueig en miniatura de circuit de niló

Núm. Part: PIS Minutes Circuit Blocatge P en bloqueig del circuit estàndard El bloqueig del circuit M ini Els interruptors automàtics són una alternativa econòmica i versàtil als fusibles i, a més, es poden duplicar com a bloqueig de la xarxa elèctrica. Tanmateix, si algú realitza el manteniment d’un sistema ...

Descripció

Número de part: PIS  

Bloqueig en miniatura del circuit
P en el bloqueig del disjuntor de circuit estàndard
Bloqueig del disjuntor M ini

  1. Fabricat en plàstic d'enginyeria PA de niló reforçat.

  2. Dissenyat per a interruptors que tenen forats a la llengua de l'interruptor.

  3. Ràpid i senzill: només cal posar-lo en un lloc i aplicar un cadenat de seguretat.

  4. Les cavitats dobles s'adapten a llengües de diferent grandària

  5. Pot prendre cadenats amb un diàmetre de grillera de fins a 7 mm.

  6. Disponible per interruptors únics i polars.

ESPECIFICACIÓ:


Núm. De part

Descripció

TPV

TPV (Pin Out Standard), 2 forats necessaris, fins a 60Amp

PIS

PIS (Pin In Standard), 2 forats necessaris, fins a 60Amp

POW

POW (Pin Out Wide), 2 forats necessaris, fins a 60Amp

TBLO

TBLO (Tie Bar Lockout), sense forat en els interruptors necessaris


Classificació de panys

1. Mode de treball de bloqueig personal:

(I) per al funcionament d’un sol punt d’aïllament, el líder d’esquadres de servei i el responsable del manteniment bloquejaran directament el punt d’aïllament amb els seus propis tancaments personals.

(ii) per al funcionament de múltiples punts d’aïllament, l’operador del taller que pertany a l’equip ha de bloquejar primer tots els punts d’aïllament amb bloquejos col·lectius i emmagatzemarà les claus del bloqueig col·lectiu a la caixa de bloqueig després del bloqueig i després el capçalera de la secció del taller que pertany als equips o del líder de torn de servei i la persona encarregada del manteniment ha de bloquejar la caixa de bloqueig amb els seus propis tancaments personals

2. Si hi ha més d'un conjunt de panys col·lectives, totes les claus s’han de col·locar a la caixa de bloqueig col·lectiva, i el nombre de clau serà identificat pel personal i corresponent a les panys de seguretat del lloc.

Bloquejar i desbloquejar el flux de treball

1. Identificar les fonts d'energia

El personal de bloqueig pot entendre la font d’alimentació del dispositiu llegint el signe adjunt al dispositiu i obtindrà el bloqueig de l’etiquetatge de bloqueig.

2. Informeu les persones afectades

El personal de panys comunica verbalment als empleats i al personal, com ara operadors, netejadors, contractistes, etc., que treballin a l'àrea de l'equip.

3. Apagueu el dispositiu

El personal de bloqueig realitza mesures segures i efectives per apagar els equips, normalment a la consola.

4. Desconnectar / aïllar l'equip

Un cop apagat el dispositiu, feu servir el dispositiu de tall d’alimentació per apagar o tallar totes les fonts d’alimentació.

El personal de bloqueig de bloqueig de bloqueig ha de bloquejar i etiquetar a cadascun dels punts de bloqueig designats al signe i emplenar la llista de punts d’aïllament de l’energia de l’etiquetatge de bloqueig.

Allibereu / controleu l'energia residual

El personal de bloqueig garanteix que es controla tota l'energia potencial o residual, com ara l'eliminació de líquids, gasos, etc.

6. Confirmeu

El bloquejador comprova si el dispositiu està realment apagat i segur.

7. Traieu la placa de bloqueig

El personal de la pany primer haurà de treure totes les eines (de manteniment) fora de l'àrea de treball de l'equip, restaurar tots els dispositius de protecció de seguretat a la seva posició original i, a continuació, treure les seves pròpies TARGETES, bloquejos i omplir el "registre de desbloqueig";

El personal de bloqueig informa de manera veritable a tots els empleats afectats i altres empleats la finalització del procés de bloqueig de l'aïllament;

El personal de panys ha de comprovar amb cura abans d'iniciar l'equip per assegurar-se que ningú no es troba a la zona perillosa.


Hot Tags: Interruptor de niló en miniatura per bloqueig de proveïdors i fabricants Xina - Venda a l'engròs - LOCKEY

Enviar la consulta