sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Bloqueig d'interruptor en miniatura de barra de corbata sense forats

Bloqueig d'interruptor en miniatura de barra de corbata sense forats

Nº de part: TBLO Bloqueig de disjuntors en miniatura T És a dir, bloqueig d’interruptors de barres Fabricat en un niló ple de vidre resistent Mètode segur i eficaç per bloquejar disjuntors en miniatura Recomanat per bloquejar-se amb cadenats de seguretat compactes lleugers i poden acceptar fins a 9/32 "barraca ...

Descripció

Nº de part: TBLO

Bloqueig interruptor en miniatura
T és a dir, bloqueig de disjuntors de circuits

  1. Fabricat en un niló resistent amb vidre

  2. Mètode segur i eficaç per bloquejar disjuntors en miniatura

  3. Es recomana fixar amb cadenets de seguretat compactes lleugers i poden acceptar fins a 7/32 "de diàmetre de grillons (7mm).

  4. No necessiteu cap eina per instal·lar! S’instal·la fàcilment amb una còmoda roda de polze

  5. Els panys d'estil Tie Bar tenen una roda de polze còmoda per a l'aplicació ràpida.

  6. Disponible per a interruptors monopolítics.

ESPECIFICACIÓ:


Part núm.

Descripció

TPV (imatge 1)

Pin Out estàndard, 2 forats necessaris, l'espai d'espai entre ≤12 mm i fins a 60Amp

PIS (Pic.2)

Pin In Standard, necessiten 2 forats, l'espai d'espai entre ≤12mm i fins a 60Amp

PO (Pic.3)

Pin Out Ampli, es necessiten 2 forats, l'espai d'espai entre ≤12mm i fins a 60Amp

TBL (Pic.4)

No es requereix cap forat als interruptors sp espaiat entre forats ≤12mm

04.jpg


Estudi de cas sobre el bloqueig Tagout3

Cas 3

Descripció d'accidents: el 2010, el taller d'acidificació de la branca de yihai aksu va quedar aturat per al manteniment, i encara quedaven alguns peus d'oli de llavors de cotó abans que el tanc del peu d'oli es deixés. Durant la revisió, una empresa de Changshu, província de Jiangsu, estava duent a terme una renovació parcial del taller d'acidificació del petroli.

Al matí, el taller de petroli per a la acidificació de la fàbrica de sucursals del mar de Aksu és una bona construcció del personal de la companyia Jiangsu Changshu, en la soldadura, un taller de petroli per acidificar la salada de llaunes de peus de gasoducte, amb una enorme memòria de gasoducte en una flama de gas dissolvent immediatament va provocar un incendi, cremar flames ràpidament des de la línia fins al dipòsit després de salar el peu d’oli, salar-lo i fer que el pot del peu esclati. Tres persones van morir i sis ferides greus al lloc dels fets. El taller d'acidificació del petroli va resultar greument malmès.

Causa de l’accident: després de l’apagada de l’equip, encara hi ha combustible residual al seu interior i no es fa un aïllament complet d’energia i la inspecció dels equips; El personal de la construcció extern no està familiaritzat amb la distribució de substàncies perilloses i realitza operacions perilloses sense saber-ho, provocant explosions.

Millora: el taller realitzarà una inspecció de seguretat al medi de treball i aïllarà les energies perilloses abans del funcionament de personal extern. Informeu el personal extern de la ubicació de l’energia perillosa, feu les tasques corresponents per assegurar la seguretat de la seva construcció i funcionament.


Hot Tags: Bloqueig d'interruptor en miniatura de barra de corbata sense forats

Enviar la consulta