sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Dispositiu de seguretat Mcb Loto

Dispositiu de seguretat Mcb Loto

Nº de part: Bloqueig de disjuntors en circuit CBL51 a) Fet a partir d'aliatge d'alumini. b) Ajusteu la majoria de tipus d’interruptor de circuit europeu i d’Àsia. c) S'adapta als disparadors i es pot ajustar amb un cargol. d) Pot portar un cadenat amb diàmetre de grill fins a 8,5 mm. e) Disponible per a interruptors monopolítics.

Descripció

Nº de part:CBL51

MiniaturaCircuitBrepetidorLockout

a)Made d'Alumini d'Alumini.

b) Encaixa la majoria de tipus d’Europa i Àsia existentscircuitbrepetidor.

c)S'adapta als disparadors i es pot ajustar amb un cargol.

d) Pot portar un cadenat amb diàmetre de grill fins a8.5mm.

e)Adisponible per a trencadors de pols simples i múltiples.

Part núm.

Descripció

CBL51

Fixació màxima9mm


Per millorar la consciència i el funcionament de la seguretat en matèria de seguretat del personal, assegurar-se que els empleats s’han dedicat a la feina que necessiten els coneixements de seguretat de la producció, realitzen normes de producció segures i factors nocius en matèria discernible i de protecció, prevenir l’accident d’accidents de seguretat, garantir la seguretat en la producció, millorar el treball. eficiència, millorar la qualitat general del personal, per assegurar la seguretat dels treballs de reparació sense problemes, després de la planta de gasificació per dur a terme l’entrenament d’aïllament energètic, amb l’objectiu d’aïllament energètic i forma, forma i explicació detallada.

Els participants de la formació inclouen directors del taller de gasificació, gestors del taller de gasificació i operadors de torn.

Per donar molta importància a la formació per tal que tothom pugui comprendre el contingut de la formació, el personal de seguretat del taller amb quatre classes de personal de seguretat amb antelació per recopilar imatges, material, estoig, realització de cursos, han preparat moltes preparacions per a aquesta formació, oficial de seguretat de la classe quatre Yang Zhen explicacions detallades per a tothom, vam aprendre a fer panys de seguretat, l’ús, el principi i la classificació dels requisits d’etiquetatge, per implementar l’aïllament energètic. L’aïllament energètic requereix un procés de" identificació abans del bloqueig, identificació de l’aïllament de perillositat, signatura de la llista de bloqueig, confirmació de l’aïllament de perillositat i comunicació del test" ;. Es fa un control estricte capa sobre capa per assegurar un aïllament efectiu de l’energia i la seguretat del procés d’operació.

Funcionari de seguretat del taller i participa en el personal de formació per interactuar, que tothom posi els seus dubtes, li va explicar un per un. Tothom va pensar activament, en el procés de manteniment pot trobar problemes d’aïllament energètic, es van fer preguntes i van rebre respostes una per una. Amb aquesta formació, tots ells comprenen un coneixement addicional de l’aïllament energètic, que constitueix una base sòlida per a la futura producció d’un cicle llarg estable i segur.

Especialment dissenyat segons les vostres necessitats especials, el nostre dispositiu de seguretat mcb loto fabricat per un dels fabricants i proveïdors professionals de productes de bloqueig a la Xina - LOCKEY. Us donem la benvinguda a l'engròs personalitzat a l'engròs mcb security device fabricat a la Xina a un preu barat amb la nostra fàbrica, i també oferim la mostra gratuïta.
Hot Tags: Fabricants de loto de seguretat de mcb loto Xina, proveïdors, fàbrica, a l'engròs, personalitzats, barats, preu, fabricats a la Xina, mostra gratuïta

Enviar la consulta