sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Bloqueig interruptor principal en miniatura de bloqueig principal

Bloqueig interruptor principal en miniatura de bloqueig principal

Bloqueig interruptor en miniatura a) Fabricat en enginyeria reforçada en plàstic PA. b) S’aplica per a la majoria de tipus d’interruptors de circuit europeus i asiàtics existents. c) Es recomana que estigui equipat amb un cadenat per a una major seguretat. d) Fàcilment instal·lada, sense necessitat d’eines.

Descripció

Bloqueig interruptor en miniatura

a) Fabricat en enginyeria reforçada amb plàstic de nylon.

b) S’aplica per a la majoria de tipus d’interruptors de circuit europeus i asiàtics existents.

c) Es recomana que estigui equipat amb un cadenat per a una major seguretat .

d) Fàcilment instal·lada, sense necessitat d’eines.

e) Pot portar cadenats amb un diàmetre de grill fins a 9/32 "(7,5 mm).

f) Disponible per a interruptors monopolítics .

 

Part núm.

Descripció

TPV

TPV (Pin Out Standard) amb 2 forats necessaris fins a 60Amp

PIS

PIS (Pin In Standard), necessiten 2 forats fins a 60Amp

POW

POW (Pin Out Wide), 2 forats necessaris, fins a 60Amp

TBLO

TBLO (bloqueig de barres d’empat), no cal fer forats als interruptors

pos3POS-PIS-POW-TBLO_01Desgast del circuit i accident de xoc elèctric

Després de l’accident: l’agost de 2007, el procés de modelatge per injecció d’una empresa de Qingdao wang depuració del motlle d’injecció, perquè la màquina d’emmotllament per injecció al costat del banc de treball de la línia elèctrica desgasta i fuga a llarg termini, desgast de la línia elèctrica i contacte de fuites amb el banc de treball L'electricitat va quedar enderrocada el bastidor de ferro, el wang va agafar el bastidor de ferro del banc de treball per eixugar el motlle.


Causa de l'accident:

1. La causa principal d’aquest accident és el cablejat no estàndard de la línia elèctrica d’il·luminació a la plataforma d’operació, la fallada de protecció de la capa d’aïllament de la font d’energia i la fallada del dispositiu de protecció de fuites.

2. El principal motiu de l'accident és que els equips, els agents de seguretat i de seguretat no realitzen la inspecció i supervisió diàries de la màquina d'emmotllament per injecció i passen pel camp, no aconsegueixen la realització puntual de la inspecció i el manteniment de l'etiquetatge de bloqueig. trobar eficaçment i resoldre el problema.

Responsabilitat d'accidents:

1. El principal motiu de l’accident és que el departament d’equips no troba i manté a temps la màquina d’emmotllament per injecció.

2. L’accident causat per la violació de les normes de wang és la causa principal de l’accident i n’és el principal responsable.

3. El cap de l'equip, el responsable de seguretat i la subfabrica de la divisió empresarial no comproven puntualment i frenen la violació de les normes i regulacions que hi ha al lloc, que són la causa indirecta de l'accident i seran responsables de la gestió.

Avís d'accidents:

1. Hi ha molts equips elèctrics al lloc de producció de cada unitat, per la qual cosa és necessari instal·lar un dispositiu de protecció de fuites, utilitzar cables de màniga de goma i configurar línies elèctriques segons la normativa. En particular, un circuit de connexió unidireccional, un interruptor, una presa, una il·luminació, un ventilador d'escapament i altres elements elèctrics, si no conforme a les especificacions, propensos a accidents.

2. Eliminar l’estat no segur del producte i regular el comportament no segur de les persones són aspectes importants de la prevenció d’accidents i el focus de la gestió de la seguretat.

Hot Tags: fabricants de bloqueig de disjuntors interruptor principal en miniatura Xina, proveïdors, fàbrica, a l'engròs, personalitzats, barats, preu, fabricats a la Xina, mostra gratuïta

Enviar la consulta