sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Bloqueig de disjuntors en miniatura d'aliatge d'alumini

Bloqueig de disjuntors en miniatura d'aliatge d'alumini

Nº de part: Bloqueig de disjuntors en circuit miniatura CBL51 a) Fet a partir d’aliatge d’alumini. b) Ajusteu la majoria de tipus d’interruptor de circuit europeu i d’Àsia. c) S'adapta als disparadors i es pot ajustar amb un cargol. d) Pot portar un cadenat amb diàmetre de grill fins a 8,5 mm. e) Disponible per a interruptors monopolítics.

Descripció

Nº de part:CBL51

MiniaturaCircuitBrepetidorLockout

a)Made d'Alumini d'Alumini.

b) Encaixa la majoria de tipus d’Europa i Àsia existentscircuitbrepetidor.

c)S'adapta als disparadors i es pot ajustar amb un cargol.

d) Pot portar un cadenat amb diàmetre de grillons fins a8.5mm.

e)Adisponible per a trencadors de pols simples i múltiples.

Part núm.

Descripció

CBL51

Fixació màxima9mm

Per què no prendre seriosament l’etiquetatge de bloqueig 5


1910.147 (c) (1) Programa de control de l'energia (300 infraccions)


L’empresari ha d’establir un programa que consta de procediments de control d’energia, formació dels empleats i inspeccions periòdiques per assegurar-se que abans que qualsevol empleat realitzi qualsevol servei de manteniment o manteniment en una màquina o equipament on es pugui produir l’energia, l’engegada o l’alliberament inesperat d’energia emmagatzemada i causar lesions. , la màquina o equips hauran d’aïllar-se de la font d’energia i deixar-los inoperants.


L’objectiu del programa de control d’energia és proporcionar polítiques i normes escrites dins del vostre sistema de gestió de seguretat. Aquest reglament tracta les pràctiques i procediments necessaris per desactivar maquinària o equips que evitaran l'alliberament d'energia perillosa mentre els empleats realitzen activitats de manteniment i manteniment. La manera de documentar el procediment pot fer una gran diferència per a la persona que intenta dur-la a terme correctament. Els diferents tipus de documentació del procediment correspon a cada empresa per determinar quin format de documentació serà més eficaç per als vostres empleats i equips.


Quan els empleats autoritzats cerquen equipament, es recomana generalment utilitzar un format gràfic. Els procediments gràfics solen proporcionar una guia més clara, fàcilment accessible i atractiva visualment. També és essencial la ubicació i identificació de totes les fonts d’energia.


1910.147 (d) Control de l'aplicació (185 infraccions)


Els procediments establerts per a l'aplicació del control d'energia (els procediments de bloqueig o retallament) cobreixen els següents elements i accions i es faran a la seqüència següent.

Especialment dissenyat segons les vostres necessitats especials, el nostre bloqueig d’interruptor en miniatura d’aliatge d’alumini fet per un dels fabricants i proveïdors professionals de productes de tancament a la Xina - LOCKEY. Us donem la benvinguda a l'engròs personalitzat en aliatge d'alumini en miniatura bloquejat per interruptors fabricat a la Xina a un preu barat amb la nostra fàbrica, i també oferim la mostra gratuïta.
Hot Tags: fabricants de bloqueig de disjuntors en aliatge d'alumini en miniatura Xina, proveïdors, fàbrica, a l'engròs, personalitzats, barats, preu, fabricats a la Xina, mostra gratuïta

Enviar la consulta