sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Pinça de mida gran al bloqueig interruptor

Pinça de mida gran al bloqueig interruptor

Bloqueig de disjuntors de clapeta a) Fabricat en polipropilè resistent i niló modificat per impacte. b) Es pot utilitzar amb claus de tancament a la part inferior per a interruptors i interruptors llargs de lliscament dur amb bloqueig dur.

Descripció

Nº de part:   CBL 13

Bloqueig de disjuntors de circuit de presa de seguretat

a) Fabricat en polipropilè resistent i nylon modificat per impacte.

b) Es pot utilitzar amb claus de tancament a la part inferior per a interruptors i interruptors llargs de lliscament dur amb bloqueig dur.

c) Es pot operar fàcilment sense cap eina.

d) Accepta grillets de cadenat de fins a 9/32 ''   ( 7,5 mm) de diàmetre.

 

Part núm.

Descripció

CBL 13

Per a tancaments de gran interruptor de 480-600 V, manegeu una amplada 70 mm

Retrocés del bloqueig

Historial d’accidents:

A l’abril del 2006, quan l’operador del procés de perfeccionament li xx operava el dipòsit de 2 cristalls, va arribar al dipòsit de cristall amb una cullera d’acer inoxidable a la mà dreta per netejar els materials al voltant de la paret del dipòsit sense apagar l’agitador. El agitador va començar, donant com a conseqüència l'avulsió d'un terç del braç superior dret.

Causa de l'accident:

El principal motiu de l’accident és que l’empleat va desobeir el procediment d’operació i va ficar el braç al dipòsit de cristall per netejar-lo.

Principals responsabilitats:

1. Li va netejar el material de la paret del dipòsit de medicaments sense falles d’energia, que va ser la causa principal de l’accident i en va ser principalment responsable.

2. El líder de l’equip, l’oficial de seguretat i la subfabrica de la divisió empresarial no comproven puntualment i frenen la violació de les normes i regulacions existents, que són la causa indirecta de l’accident i seran responsables de la gestió.

Avís d'accidents:

1. Falta consciència i habilitats en matèria de seguretat, causant accidents més tard o més tard. No hi ha una forta consciència de seguretat, ignorarà l’existència de la font de perill, no hi ha bones habilitats de seguretat, no farà res davant la font del perill.

2. Les unitats de producció i els operadors no entenen plenament la gravetat de les conseqüències de la violació de normes i disciplines, que tenen com a conseqüència que es produeixen "tres infraccions".


CBL11-CBL12-CBL13_01

Protecció de connexió curta, enterrament de perill ocult

Com va passar:

Al voltant de les 11 de la nit del mes d’agost del 2003, un treballador d’una empresa de Qingdao, ma, operava la màquina d’emmotllament per injecció. A causa del mal funcionament del protector mecànic dels equips de modelat per injecció, la protecció mecànica no es va mantenir. Quan l’equip finalitza el modelat per injecció de la peça a participar, l’equip es mou, operarà el braç dret del mascle amb una ferida greu.

Causa de l'accident:

1. La causa directa de l'accident és que algú va canviar els dispositius de protecció de l'equip sense permís.

2. La causa principal de l'accident és que els equips i els agents de seguretat no realitzen la inspecció i supervisió diàries de la màquina d'emmotllament per injecció i passen per l'escena i no aconsegueixen trobar i solucionar el problema de manera efectiva.

3. El cap de l'equip, el responsable de seguretat i la subfabrica de la divisió empresarial no comproven puntualment i frenen la violació de les normes i regulacions que hi ha al lloc, que són la causa indirecta de l'accident i seran responsables de la gestió.

Avís d'accidents:

1. "tres infraccions" és una de les causes originals d'accidents de seguretat de producció. Els accidents causats per operacions il·legals i violació de la disciplina laboral representen més de la meitat del total dels accidents. "Tres violacions" s'ha convertit en la principal causa de l'accident.

2. Les unitats de producció i els operadors no entenen del tot la gravetat de les conseqüències de la violació de normes i regulacions, que generen moltes vegades el fenomen de "tres infraccions".

Hot Tags: Pinça de mida gran en bloqueig del trencador

Enviar la consulta