sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Dispositiu Loto utilitzat per a circuits de 120 277V

Dispositiu Loto utilitzat per a circuits de 120 277V

Nº de part: CBL 11 Bloqueig de disjonctius de clapeta C Clavadors de disjonctius C Els panys d’interruptor de fixació de clam-on són fàcils d’instal·lar utilitzant un disseny patentat del polze, sense necessitat de tornavisos. N'hi ha prou amb fer servir el bloqueig a la llengua del commutador, tirar la tapa del cargol del polzador i bloquejar la protecció per evitar que la pinça es pugui ...

Descripció

Número de part: CBL 11

Bloqueig de disjuntors de circuit de presa de seguretat
Cpanys interruptor de circuit
Es poden instal·lar claus de trencament de fixació claus en el disseny del cargol de patent patentat: no es necessiten els tornavisos. N’hi ha prou amb fer servir el bloqueig de manera fixa sobre la llengua de l’interruptor, tirar la coberta del cargol del polzador i bloquejar-la per evitar que es pugui deixar anar la pinça. Els suports estan inclosos en el cas de trencadors amb llargs tirants de commutador lliscant.

  1. Fabricat en polipropilè de lligona i nylon modificat per impacte

  2. Disponible en 3 mides. Es pot utilitzar amb claus de tancament a la part inferior per bloquejar interruptors i interruptors lliscants de durada durada per girar angular.

  3. Bloqueig amb un cadenat de seguretat.

  4. Accepta els bloqueigs de bloqueig fins a 9 / 32 " de diàmetre.

ESPECIFICACIÓ:


Part núm.

DESCRIPCIÓ

CBL 11

Per als bloqueigs de trencadors de 120-277V, manegeu l'amplada ≤ 18 mm

CBL 12

Per bloquejos de trencadors de 480-600V, manegeu l'amplada ≤ 42 mm

CBL 13

Per als tancadors de disjonctors grans de 480-600 V, manegeu l'amplada ≤ 72 mm

Subratlleu els punts claus i presteu molta atenció a la construcció d’un pressupost GG; doble" mecanisme de prevenció

Organitzeu totes les unitats per tal d’elaborar les llistes d’identificació de perillositat i dur a terme l’avaluació i classificació de riscos. Es convida a les unitats professionals a desenvolupar el sistema d’alerta precoç de riscos i s’organitzen organitzacions per millorar i ajustar dinàmicament la llista de riscos ocults en el sistema d’alerta precoç, i GG, mapa de quatre colors" s’adopta per a la gestió visual. Realitzarem una investigació i un control minuciós dels perills ocults, reforçarem encara més el control dels perills ocults en equips i instal·lacions, el medi ambient i GG; comportaments humans insegurs, GG; i investigar estrictament les infraccions de normes i regulacions per part de les persones. Per als perills ocults repetits, hauríem de reforçar els esforços d'avaluació, eliminar el pressupost GG; font" d’accidents, implementeu el pressupost GG; doble" Mecanisme de prevenció d’identificació de riscos, control i detecció i tractament de perills ocults, i consolidar els fonaments de la gestió de la seguretat.

Millorar el mecanisme i reforçar la gestió integrada de les parts rellevants

Per a les 25 parts rellevants de la regió de l’empresa' s, les parts pertinents han d’establir arxius d’acord amb els continguts GG; 13 elements" ;, adquiriran equips de protecció de seguretat necessaris. i integrar-los al sistema de gestió de seguretat integrat del laminat en fred. La unitat de negoci responsable realitzarà cada mes una avaluació completa sobre les parts pertinents i compleixi les responsabilitats principals.

Identificar el punt fort del problema i dur a terme una rectificació de riscos ocults

Adherir-se a la investigació temàtica orientada als problemes, orientada als objectius, orientada als resultats, organitzar, organitzar i dur a terme productes químics perillosos, gasos perillosos, reconeixement de contactes i placa d’operació, treballs de rectificació especial d’espai limitat, dur a terme activitats de reciclatge en combinació amb casos d'accidents, reforçar la gestió bàsica de seguretat, assegurar els resultats.

Primer vam organitzar inspeccions especials de productes químics perillosos, emmagatzematge en laboratori de productes químics perillosos i inspeccions especials de gasos perillosos per trobar problemes i fer correccions. Es va publicar la notificació sobre Inspecció de Seguretat de Gas, exigint a totes les unitats que aprenguin lliçons dels casos de la notificació i gestionin productes químics perillosos i gasos perillosos d’acord amb les lleis i les regulacions.

El segon és dur a terme la rectificació especial de la confirmació de la connexió, la circulació de la targeta d’operació i la gestió de l’ús i emetre l’avís sobre la situació d’inspecció de la realització de la confirmació de la connexió i els treballs de rectificació especial de la targeta d’operació d’equips, que requereix extreure lliçons de l’accident i prenent el cas com a referència per consolidar els fonaments de la confirmació de la connexió i la gestió de la targeta d’operació dels equips.


En tercer lloc, transmeti la notificació puntual de GG; 4. 8 " accident de Changshan Iron and Steel Company i" 4 · 30 " gran accident de seguretat de producció d’Ordos Hualingye Coal Coking, organitzar totes les unitats per treure lliçons de l’accident, revisar el camió del sostre, l’ascensor, els punts de risc que cauen, etc.; Realitzar reeducació i formació del personal i dels treballadors; En combinació amb un manteniment intensiu, s’han de controlar i controlar els perills ocults dels circuits elèctrics, els equips elèctrics i les instal·lacions, així com els equipaments i instal·lacions per al control de calor per garantir la implementació de mesures de prevenció d’incendis, prevenció de xocs elèctrics i control de calor.

Fixeu-vos en la perforació, milloreu la capacitat d’emergència de producció de seguretat

Els 47 plans de perforació s’han desenvolupat per a la gestió de productes químics perillosos claus, ferides mecàniques, aixecament de lesions, etc. A la vista de la situació especial de l’epidèmia actual, els exercicis es van organitzar principalment en forma d’assaig d’escriptori, inclosos 18 exercicis anuals realitzats per l'empresa i 29 exercicis realitzats per cada unitat. A través del simulacre, millora encara més la capacitat dels treballadors per fer front a diversos tipus d'accidents i posa a prova la operativitat i l'eficàcia del pla.

En algun moment, els nous temps el pensament del socialisme amb característiques xineses com a orientació, estableixen fermament una idea de desenvolupament segur, reforçant la responsabilitat del cos principal d’implementar la seguretat, aprofundir el mecanisme de prevenció dual i construcció de seguretat essencial, enfocament, enfocament, dificultat, d’acord amb la llei d’acord amb les regulacions, la gestió estricta, s’esforça a GG; el partit i el govern amb el principal, un parell de responsabilitats, gestiona de manera concertada, la responsabilitat per negligència" ;. En el següent pas, continuarem trobant llacunes, enfortint els vincles febles i creant una nova situació d’interacció positiva entre la seguretat de producció i el desenvolupament empresarial.Hot Tags: Dispositiu Loto utilitzat per a circuits de 2727V

Enviar la consulta