sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Bloqueig interruptor gran

Bloqueig interruptor gran

Bloqueig de disjuntors de clapeta a) Fabricat en polipropilè resistent i niló modificat per impacte. b) Es pot utilitzar amb claus de tancament a la part inferior per a interruptors i interruptors llargs de lliscament dur amb bloqueig dur.

Descripció

Nº de part:   CBL 13

Bloqueig de disjuntors de circuit de presa de seguretat

a) Fabricat en polipropilè resistent i nylon modificat per impacte.

b) Es pot utilitzar amb claus de tancament a la part inferior per a interruptors i interruptors llargs de lliscament dur amb bloqueig dur.

c) Es pot operar fàcilment sense cap eina.

d) Accepta grillets de cadenat de fins a 9/32 ''   ( 7,5 mm) de diàmetre.

 

Part núm.

Descripció

CBL 13

Per a tancaments de gran interruptor de 480-600 V, manegeu una amplada 70 mm

Protecció de connexió curta, enterrament de perill ocult

Com va passar:

Al voltant de les 11 de la nit del mes d’agost del 2003, un treballador d’una empresa de Qingdao, ma, operava la màquina d’emmotllament per injecció. A causa del mal funcionament del protector mecànic dels equips de modelat per injecció, la protecció mecànica no es va mantenir. Quan l’equip finalitza el modelat per injecció de la peça a participar, l’equip es mou, operarà el braç dret del mascle amb una ferida greu.

Causa de l'accident:

1. La causa directa de l'accident és que algú va canviar els dispositius de protecció de l'equip sense permís.

2. La causa principal de l'accident és que els equips i els agents de seguretat no realitzen la inspecció i supervisió diàries de la màquina d'emmotllament per injecció i passen per l'escena i no aconsegueixen trobar i solucionar el problema de manera efectiva.

3. El cap de l'equip, el responsable de seguretat i la subfabrica de la divisió empresarial no comproven oportú i frenen la violació de les normes i regulacions sobre el lloc, que són la causa indirecta de l'accident i seran responsables de la gestió.

Avís d'accidents:

1. "tres infraccions" és una de les causes originals d'accidents de seguretat de producció. Els accidents causats per operacions il·legals i violació de la disciplina laboral representen més de la meitat del total dels accidents. "Tres violacions" s'ha convertit en la principal causa de l'accident.

2. Les unitats de producció i els operadors no entenen del tot la gravetat de les conseqüències de la violació de normes i regulacions, que generen moltes vegades el fenomen de "tres infraccions".

Especialment dissenyat segons els vostres requisits especials, el nostre gran bloqueig d’interruptor de circuit fabricat per un dels fabricants i proveïdors professionals de productes de bloqueig a la Xina - LOCKEY. Us donem la benvinguda a l’engròs personalitzat a l’engròs de gran interruptor automàtic fet a la Xina a un preu barat amb la nostra fàbrica, i també n’oferim la mostra gratuïta.
Hot Tags: fabricants de bloqueig de disjuntors grans Xina, proveïdors, fàbrica, a l'engròs, personalitzats, barats, preu, fabricats a la Xina, mostra gratuïta

Enviar la consulta