sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Subjectar el magnetotèrmic tancament patronal

Subjectar el magnetotèrmic tancament patronal

Part n º: CBL11 pinça-el magnetotèrmic locaut C ircuit interruptor panys pinça-el locaut interruptor són fàcils d'instal·lar utilitzant disseny patentat thumbscrew - cap tornavisos necessitats! Simplement prémer locaut segura a canvi de llengua, estirar cobertura sobre coberta thumbscrew i bloqueig per evitar que la pinça de...

Descripció

Part n º: CBL11

Tancament patronal magnetotèrmic de pinça-en
Cpanys d'interruptor de ircuit
Pinça-en interruptor bloqueigs són fàcils d'instal·lar utilitzant disseny patentat thumbscrew - cap tornavisos necessitats! Simplement prémer locaut segura a canvi de llengua, estirar cobertura sobre coberta thumbscrew i pany per impedir que la pinça s'afluixen. Cales són includedfor amb trencar amb llarga, lliscant interruptor tirs.

  1. De ugged polipropilè i impacte modificat niló

  2. Disponible en 3 mides. Es poden amb MTB de bloqueig a la part inferior per dur tancar ja corredisses interruptors i commutadors amb gran rotació angular.

  3. Tancar amb un cadenat de seguretat.

  4. Accepta coarta pany fins a 9/32" de diàmetre.

ESPECIFICACIÓ DE:

Part n º

DESCRIPCIÓ

CBL11

Per 120-277V locaut trencador, manejar amplada ≤18mm

CBL12

Per 480-600V locaut trencador, manejar amplada ≤42mm

CBL13

Per a grans 480-600V locaut trencador, manejar amplada ≤72mm

Dissenyat especialment segons les necessitats especials, nostre pinça el magnetotèrmic bloqueig fet per un dels professionals fabricants i proveïdors de productes de bloqueig a la Xina - LOCKEY. És rebut per a l'engròs personalitzat pinça el tancament patronal magnetotèrmic fets a la Xina en el preu barat amb la nostra fàbrica i també oferim la mostra gratuïta.

Hot Tags: pinça als fabricants de tancament patronal magnetotèrmic Xina, proveïdors, fàbrica, preu a l'engròs, personalitzat, preus econòmics, a la Xina, mostra gratuïta, brady magnetotèrmic panys

Enviar la consulta