sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Subjectar a trencar el bloqueig

Subjectar a trencar el bloqueig

Part n º: CBL12 pinça-el magnetotèrmic locaut C llum el bloqueig interruptor nostres locaut interruptor magnetotèrmic es aïllar i segura just sobre qualsevol font d'interruptor magnetotèrmic. Pinça-en opcions estan disponibles i es cobrirà per trencar la majoria. Pinça-en grans dimensions i universals Multi-Polo dispositius són...

Descripció

Part n º: CBL12

Tancament patronal magnetotèrmic de pinça-en
Cllum el bloqueig de l'interruptor

Nostres locaut interruptor magnetotèrmic es aïllar i segura just sobre qualsevol font d'interruptor magnetotèrmic. Pinça-en opcions estan disponibles i es cobrirà per trencar la majoria. Pinça-en grans dimensions i universals Multi-Polo dispositius també estan disponibles.

  1. Feta de polipropilè abrupte i niló impacte modificat.

  2. Pol sola Breaker locaut.

  3. Utilitzar thumbscrew a tancament patronal pinça segura a canviar de llengua, llavors estirar cobertura sobre thumbscrew i tancar en lloc d'impedir la pinça s'afluixen.

  4. Disponible en 3 mides.

  5. Disseny de fulla proporciona adherència més estrictes amb menys parell a thumbscrew

  6. Accepta pany grillons fins todiameter9/32"(7mm) de diàmetre,

ESPECIFICACIÓ DE:

Part n º

DESCRIPCIÓ

CBL11

Per a 120-277V magnetotèrmic locaut

CBL12

Per 480-600V magnetotèrmic locaut

CBL13

Per a grans dimensions 480-600V magnetotèrmic locaut


Dissenyat especialment segons les necessitats especials, nostre pinça a trencar el bloqueig fet per un dels professionals fabricants i proveïdors de productes de bloqueig a la Xina - LOCKEY. És rebut per a l'engròs personalitzat pinça el bloqueig interruptor fets a la Xina en el preu barat amb la nostra fàbrica i també oferim la mostra gratuïta.

Hot Tags: pinça als fabricants de trencar el bloqueig Xina, proveïdors, fàbrica, preu a l'engròs, personalitzat, preus econòmics, a la Xina, mostra gratuïta, bloqueig d'interruptor únic pol

Enviar la consulta