sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
PP bloqueig d’interruptors automàtics

PP bloqueig d’interruptors automàtics

Nº de part: CBL21 Interrupció automàtica de disruptor de 120V Snap-On Lockout Snap on Lockout Dissenyat per a interruptors de 120V que tenen forats a la llengua de commutació, el nostre bloqueig d’interruptor és un "complement" per instal·lar. Les cavitats dobles contenen llengües de commutador de diferents mides. Les dimensions són de 0,83 "H x ...

Descripció


Nº de part:   CBL 21

Bloqueig interruptor automàtic

a) Fabricat a partir d’enginyeria reforçada amb plàstic de niló P P.

b) Per a interruptors de circuit de 120V que tinguin forats a la llengua d’interruptor.

c) Ús ràpid i fàcil: només cal col·locar-lo al seu lloc i aplicar un cadenat.

d) Accepta grillons de tancament de fins a 10mm de diàmetre.

 

Part núm.

Descripció

CBL 21

Per a disjuntors de 120V que tenen forats a la llengua de commutació

 

Incapacitat parcial

L’energia es pot dividir en diferents components, dispositius, àrees o unitats operatives afegint aïllants d’energia secundària aigües avall dels principals aïlladors d’energia des d’una perspectiva operativa i de seguretat. Si bé permet algunes de les operacions, bucles o transposicions requerides, l'usuari només pot necessitar assegurar una part de l'àrea per complir els requisits operatius i de manteniment. Els usuaris instal·laran aquests dispositius d’acord amb les normes corresponents.

Controlar l’energia emmagatzemada

L’excedent d’energia, l’energia emmagatzemada o l’energia potencial en perill potencial s’ha d’alliberar, interrompre, limitar o controlar d’altra manera.

Validació aïllada

Abans d’iniciar el treball en una màquina bloquejada o enumerada, la persona autoritzada ha de verificar que s’hagi completat l’aïllament i la inactivació d’energia.

resum

S’ha d’inspeccionar la zona de treball per assegurar-se que s’hagin retirat els articles innecessaris, que la màquina estigui en bon estat i que tot el personal estigui en una posició segura.

Abans de restaurar l’alimentació a la màquina, s’ha de posar en alerta el personal que pugui resultar afectat pel retorn al funcionament.

Tots els dispositius de bloqueig o etiquetes del dispositiu d'aïllament d'energia han de ser eliminats per la persona autoritzada que originalment ha de bloquejar l'etiquetatge.

Després de retirar el dispositiu de bloqueig o el dispositiu penjat, s'ha d'informar a les persones que puguin resultar afectades per aquestes accions que s'hagi retirat el dispositiu de bloqueig o el dispositiu penjat abans de posar en marxa la màquina.


Hot Tags: PP bloqueig d’interruptors automàtics

Enviar la consulta