sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Dispositius Loto per a interruptors

Dispositius Loto per a interruptors

Nº de part: Bloqueig de disjunti de circuit ajustable CBL32 a) Fabricat en ABS resistent. b) Ajusteu els interruptors de trencament amples o alts que normalment es troben als trencadors de alta tensió / alta tensió. c) Es pot operar fàcilment sense cap eina. d) Diàmetre del forat: 10mm.

Descripció

Nº de part:   CBL 32

Bloqueig interruptor de la presa

a) Fabricat en ABS resistent.

b) Ajusteu els interruptors de trencament amples o alts que normalment es troben als trencadors de alta tensió / alta tensió.

c) C es pot operar fàcilment sense cap eina .

d) Diàmetre del forat: 10mm.

 

Part núm.

Descripció

CBL 32

Fixació màxima de 15 mm

Sistema de gestió de targetes d’operació i manteniment

Finalitat 1.

Aquest sistema està formulat amb la finalitat de la gestió de la seguretat entre operació de preus i manteniment, per evitar accidents laborals entre equips i operadors, producció i manteniment.

2. Àmbit d’aplicació

Aquest sistema s’aplica al pal clau dins de la fàbrica i a l’operació i manteniment de maquinària principal, equips elèctrics.

3. Termes i descripcions

Placa d’operació 3.1: és l’única placa d’instrucció que els operadors de producció tenen dret a fer funcionar l’equip. El sistema de confirmació de seguretat de producció està estrictament implementat. Els que no disposen de plaques d’operació no poden utilitzar els equips.

3.2 Placa de manteniment: és un cartell d’avís creat pel personal de manteniment per assegurar la seguretat i evitar el mal funcionament dels equips durant el manteniment.

3.3 Sistema de confirmació de la producció de seguretat: és el terme general de confirmació, confirmació i confirmació, és a dir, abans de cada operació i acció s’ha de confirmar, factible i exacte l’objecte a operar.

3.4 contingut del sistema de confirmació: inclou tres aspectes: sistema de confirmació de funcionament, contacte i eco, i sistema de confirmació a peu.

4. Gestió de la targeta d’operació i de manteniment

La targeta operativa 4.1 és l’únic certificat per a equips operatius. Els que no disposin de targeta operativa tenen prohibit fer equipament operatiu. L’operador de l’equip perd el dret d’operar l’equip quan entrega la targeta d’operació a una altra persona.

4.2 La targeta d’operació és una part indispensable del lliurament i s’ha de transferir juntament amb l’equip.

4.3 En condicions de producció normals, la placa d’operació s’ha de col·locar en una posició fixa al quiròfan, i l’operador serà responsable de mantenir i netejar la superfície. No prendre sense el consentiment del monitor o cap de grup. Si cal treure la targeta d’operació, es llevarà la custòdia, es retorna.

4.4 en condicions de producció normals, la placa de manteniment s’emmagatzemarà a l’equip de manteniment de l’equip i el cap de l’equip de manteniment sol·licitarà la placa de manteniment. Després del manteniment, es retornarà la placa de manteniment.

4.5 abans que comenci el manteniment, el personal de manteniment i els operadors es comunicaran entre ells, faran clar el temps d’inici i finalització del contingut de manteniment i manteniment i, a continuació, intercanviaran la targeta d’operació i la de manteniment. Si la targeta de manteniment no està penjada a la plataforma operativa i no es treu la targeta d'operació de la plataforma operativa, no es permetrà l'equip de manteniment.

4.6 durant el manteniment, el personal de manteniment la guardarà la placa d’operació i la taula de manteniment la penjarà a la taula d’operacions.

4.7 després del manteniment, les peces i les peces no es deixaran a l’equip. Només després que tots els operadors siguin evacuats a la zona de seguretat, podran intercanviar les seves plaques de treball. A continuació, seguiu les instruccions per reprendre la producció normal.

4.8 quan diversos tipus de manteniment (electricistes, mulladors, muntadors, soldadors, etc.) realitzin treballs de manteniment dels mateixos equips, una persona serà la responsable de manejar els procediments d'intercanvi de la targeta de treball amb antelació i serà responsable de mantenir la targeta d'operació. .

4.9 si l’operador es nega a lliurar la placa d’operació al personal de manteniment, indica que l’operador no es compromet a realitzar inspeccions o reparacions en aquest moment. Si hi ha alguna disputa, el líder de l’equip o el líder de la unitat s’hauran de coordinar per solucionar-ho. Tot i això, les tasques de manteniment no s’han de realitzar abans d’arribar a un acord i intercanviar la placa de treball.

4.10 quan l'equip no funciona normalment o pot haver-hi un accident, el departament de seguretat, el departament de despatx i els supervisors pertinents hauran de tenir el dret de retirar-se la targeta d'operació i notificar immediatament les unitats i el personal pertinents.

4.11 S’ha de guardar correctament la placa d’operació i s’informarà de forma immediata qualsevol pèrdua. L'equip no es pot utilitzar sense reedició. En casos especials, haurà de ser aprovat pel director o director de la fàbrica i s'utilitzarà després de passar per procediments temporals.

4.12 Quan la reparació mecànica, la reparació elèctrica i qualsevol operador d'equips hagin de tallar potència, han d'aplicar la seguretat i la seguretat de les plantes núm. 69 "Sistema de cotització de manteniment i fallida d'energia dels equips". La targeta d’operació del departament de seguretat de la producció va emetre la producció unificada, les unitats pertinents omplen el formulari adjunt "formulari de registre de la targeta d’operació de fàbrica de tubs soldats fret de registre".

Violació d’aquest sistema segons la implantació de les mesures d’avaluació de la producció de seguretat de fàbrica.

Hot Tags: Dispositius Loto per a interruptors

Enviar la consulta