sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Bloqueig de disjuntors de circuit ajustable petit

Bloqueig de disjuntors de circuit ajustable petit

Nº de part: Bloqueig de disjunti de circuit ajustable CBL32 a) Fabricat en ABS resistent. b) Ajusteu els interruptors de trencament amples o alts que normalment es troben als trencadors de alta tensió / alta tensió. c) Es pot operar fàcilment sense cap eina. d) Diàmetre del forat: 10mm.

Descripció

Nº de part:   CBL 32

Bloqueig interruptor de la presa

a) Fabricat en ABS resistent.

b) Ajusteu els interruptors de trencament amples o alts que normalment es troben als trencadors de alta tensió / alta tensió.

c) C es pot operar fàcilment sense cap eina .

d) Diàmetre del forat: 10mm.

 

Part núm.

Descripció

CBL 32

Fixació màxima de 15 mm

Sense desplaçament de gas tanc, sense retallament de bloqueig

Historial d’accidents:

Al juliol del 2006, l'operador del lloc wang va entrar al dipòsit per a la seva inspecció interna. Abans d’entrar, no va realitzar cap detecció de contingut d’oxigen i no va dur a terme operacions de substitució de gas a l’equip (la manera que l’operador del lloc determini si hi ha gas al dipòsit és escoltar el “sord” de l’escapament). Tot just ingressat després de la caiguda, el personal superior de vigilància que va trobar, anomenat gent per venir al rescat, després caure i desprès al rescat, també han caigut. El tutor de la construcció

va trobar la situació que va demanar ajuda, l'escena de la unitat colpida lligada a la cintura i després va baixar al rescat del tanc. El personal de l'escena ha trucat alarma 110, 119, 120, pels bombers amb aparell respiratori per baixar tres persones rescatades del tanc fins a l'hospital.

Causa de l'accident:

1. La causa immediata de l’accident va ser la pressa per l’èxit, l’operació il·legal, l’afany a l’operació de la granja de tancs i el rescat.

2. La gestió de seguretat no està en funcionament i l’organització del lloc és desfavorable. Després que el responsable abandoni el lloc, no implementa la responsabilitat de seguretat i neteja el pla d’operacions i no equipa els mitjans de detecció necessaris, cosa que comporta l’operació i el rescat il·legals dels empleats, que és la causa indirecta. de l'accident.

3. La causa indirecta de l’accident és la manca d’educació en seguretat i la manca d’habilitats d’operació en seguretat i de sentit comú.

Principals responsabilitats:

1. El sistema de responsabilitat en matèria de seguretat d'una empresa a la província de Hunan no està implementat i l'organització, supervisió i educació de la producció de seguretat en el lloc no són efectives. L'empresa té la responsabilitat important de l'accident i se li imposarà un càstig administratiu i econòmic de 100.000 yuan RMB.

2. L'empleat sobrenomenat zhao és el principal responsable de l'operació in situ. No va fer la divulgació de seguretat necessària i va organitzar la supervisió de seguretat de l'operació in situ abans de l'operació, per la qual cosa és responsable de la gestió de l'accident.

3. Wang i dai haurien de ser els principals responsables de l’operació i salvament il·legals.

4. Imposi una sanció econòmica administrativa de 40.000 yuan RMB al xu representant legal de l'empresa.

Avís d'accidents:

1. Enfortir l'educació en seguretat de tot el personal, no esdevingui una mera formalitat, sobretot reforçar l'educació "tres no perjudiquen", per vincular-se amb la cerca real de la seguretat del lloc i el risc d'accidents, per el personal familiaritzat amb les conseqüències de la violació, domina les habilitats d’autoprotecció, desenvolupa bons hàbits laborals.

2. Per al personal dedicat a operacions perilloses, d’una banda, han d’operar estrictament d’acord amb la normativa i els requisits tècnics, d’altra banda, també han d’aprendre i dominar els coneixements d’autoprotecció i rescat d’altres, de manera que com jugar un paper en el moment crític.

Especialment dissenyat segons els vostres requisits especials, el nostre reductor d’interruptors de seguretat ajustat petit fet per un dels fabricants i proveïdors professionals de productes de tancament a la Xina - LOCKEY. Us donem la benvinguda a l'engròs, a la venda, a l'engròs, amb un reductor de disparadors fabricat a Xina a un preu barat amb la nostra fàbrica, i també oferim la mostra gratuïta.
Hot Tags: petits fabricants de disjonctius de presa de pèls petits fabricants Xina, proveïdors, fàbrica, a l'engròs, personalitzats, barats, preu, fabricats a la Xina, mostra gratuïta

Enviar la consulta