sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Dispositiu de bloqueig del trencador elèctric

Dispositiu de bloqueig del trencador elèctric

Núm. De peça: CBL32-S-RED CBL32-S-BLK Bloqueig del disjuntor estret a la presa a) Material: aliatge d'alumini de fosa a pressió&Nylon PA&spray de metall. b) Col·loqueu les palanques d'alçada estàndard i de barra de fixació que normalment es troben als interruptors automàtics de 120 / 240V. c) Ajusteu-lo al trencador amb un simple gir del polze i tanqueu la subjecció. d) Mànec i bloqueig de la tapa per evitar que es pugui afluixar la pinça.

Descripció

Núm. De peça: CBL32-S-RED CBL32-S-BLK

Grip Tight Circuit Breakout Lockout

a) Material: amplificador&d'aliatge d'aliatge de fosa a pressió; Nylon PA&lificador; esprai de metall.

b) Col·loqueu les palanques d'alçada estàndard i de barra de fixació que normalment es troben als interruptors automàtics de 120 / 240V.

c) Ajusteu-lo al trencador amb un simple gir del polze i tanqueu la subjecció

d) mànec i tapa de bloqueig per evitar que es desprengui la pinça.

Núm. De peça

Descripció

CBL32-S-RED

Fixació màxima de 12 mm

CBL32-S-BLK

Fixació màxima de 12 mm


Lleis i regulacions EHS i control integral de l'energia perillosa

En els darrers anys, es produeixen sovint diversos incidents de contaminació ambiental i accidents de seguretat laboral, que han cridat l'atenció dels departaments reguladors del govern. La gestió del medi ambient, la salut i la seguretat de les empreses s’ha convertit en el focus d’atenció del públic i dels directius de les empreses. Com entendre els últims requisits de les lleis i regulacions i aplicar-los a la gestió interna de les empreses, com comprendre la tendència legislativa, entendre la dinàmica de l’aplicació de la llei i com afrontar els nous requisits d’EHS en la nova situació d’automatització, la intel·ligència i la digitalització són temes importants als quals s’enfronten els gestors d’empreses.

Al mateix temps, a mesura que s’utilitzen àmpliament línies d’equips d’automatització mecànica i equips d’automatització més eficients a les fàbriques, l’eficiència del treball es millora alhora, la gestió de la seguretat també ha creat nous reptes. Després d’anys d’investigació i resum, basat en el model teòric d’alliberament accidental d’energia, TUV Rhein ha llançat les solucions energètiques perilloses adaptades a diverses empreses.

TUV rheinland, Xina, els auditors del sistema de gestió de serveis Yang, director de Nanjing, soloing, Cynthia hotan saviesa express, respectivament, a Shenzhen, el 26 de juliol, el 23 d'agost, el 30 d'agost, seminari de camp de Wuhan i Guangzhou per compartir les lleis i regulacions EHS i auditoria de compliment, ajudar les empreses a comprendre les importants lleis i regulacions EHS, millorar el compliment de la normativa EHS i integrar-se amb el sistema de gestió i el mètode d’implementació existents de l’empresa&# 39. Els experts comparteixen principalment que els EHS s’enfronten a nous reptes, la funció de les autoritats reguladores nacionals d’ajustar-los al mateix temps, les normatives de protecció del medi ambient i de gestió de la contaminació canvien la tendència i el sistema de prevenció de riscos, etc., i la interpretació en profunditat acaba d’introduir els nous requisits d’emissions de compostos orgànics volàtils, sense factors perjudicials d’organització i lloc de treball, el nou estàndard de límit d’exposició laboral per a les lleis i regulacions d’informació de primera mà dels grups professionals de l’EHS.

A més de les lleis, les regulacions i el compliment, la millora de la seguretat i la salut del lloc de treball és el propòsit d’establir i implementar el sistema de gestió EHS. Sobre com prendre el control total del risc d’alliberament accidental d’energia i evitar possibles lesions, els experts de TUV rheinland comparteixen el risc de noves lleis i regulacions relacionades amb l’energia, el disseny de seguretat i la protecció de seguretat de l’avantguarda de la tecnologia, l’aïllament d’energia perillosa i mesures de control de la implementació del mètode, i principalment introduït el TUV Rheinland a mida per al risc empresarial energia prendre el control total del negoci. A la reunió, els experts' una profunda comprensió de l'entorn de bloqueig d'energia perillosa i la gestió de la seguretat i la salut van desencadenar acalorades discussions entre el personal pertinent de les empreses presents i van rebre comentaris elevats.

El sistema de gestió EHS integra el sistema de gestió ambiental (EMS) i el sistema de gestió de seguretat i salut laboral (OHSMS), mitjançant un mecanisme sistemàtic de prevenció i gestió, per eliminar completament tota mena d’accidents, riscos ambientals i laborals, de manera que es pugui millorar la seguretat empresarial, rendiment ambiental i de salut. La seva implementació juga un gran paper en millorar la cohesió de la fàbrica, millorar la gestió interna de la fàbrica, millorar la imatge de la fàbrica i crear millors beneficis econòmics i socials. TUV Rhein és capaç de proporcionar una sèrie de solucions EHS per ajudar les empreses a millorar eficaçment el nivell de gestió EHS.

Dissenyat especialment d'acord amb els vostres requisits especials, el nostre dispositiu de bloqueig de trencadors elèctrics fabricat per un dels fabricants i proveïdors professionals de productes de bloqueig a la Xina - LOCKEY. Us donem la benvinguda al dispositiu de bloqueig de trencadors elèctrics personalitzats a l'engròs fabricats a la Xina a un preu econòmic amb la nostra fàbrica, i també oferim la mostra gratuïta.
Hot Tags: dispositiu de bloqueig de trencadors elèctrics, fabricants, proveïdors, fàbrica, personalitzat, a l'engròs, preu

Enviar la consulta