sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Interruptor automàtic per interruptor gran

Interruptor automàtic per interruptor gran

Nº de part: CBL 41 Bloqueig de disjuntors de circuit ajustable a) Fabricat en ABS durador. b) La mida compacta permet bloquejar els interruptors adjacents. Adequat per bloquejar els interruptors de diversos pols i funciona amb la majoria dels commutadors de barres.

Descripció

Nº de part:CBL 41

Gdescansi en pauTencèsCircuitBrepetidorLockout

a)Made de ABS resistent.

b) La mida compacta permet bloquejar els interruptors adjacents. Adequat per bloquejar els interruptors de diversos pols i funciona amb la majoria dels commutadors de barres.

c) Porta un cargol de fixació que es pot bloquejar fàcilment sense fer servir altres eines de bloqueig. La ranura permet l’ajust del tornavís.

d) Pot agafar un cadenat amb diàmetre de barraca fins a 9. 3 mm.

Part núm.

Descripció

CBL 41

Fixació màxima 10 mm


Al Consell Nacional de Seguretat 2019 Congress& Expo, OSHA va publicar els resultats dels màxims 10 estàndards citats més sovint per infraccions a totes les indústries per a les quals s'apliquen els estàndards OSHA. OSHA va publicar gairebé 27, 000 citacions a les seves 10 categories principals durant 2019.

"Saber com són ferits els treballadors pot recórrer un llarg camí per mantenir-los en seguretat", va dir la presidenta i directora general del Consell Nacional de Seguretat, Deborah AP Hersman. "La llista Top OSHA 10 fa una crida a les zones que requereixen una major vigilància per garantir que tothom torni a casa amb seguretat cada dia."

Subdirector de OSHA' S Direcció de Programes de Aplicació, Patrick Kapust,

1. Protecció contra caigudes 1 926,50 1

La protecció contra caigudes ha estat la violació més citat durant els últims anys. L'estàndard de protecció contra caigudes està dissenyat per prevenir caigudes, que segons les estadístiques representen gairebé el 40 per cent de les morts a la indústria de la construcció. No en va, la majoria d’accidents de caiguda es produeixen en llocs de treball residencials on es té una poca supervisió sobre els requisits de protecció contra caigudes.

Per prevenir les ferides i les víctimes mortals, és important que els empresaris subministrin als seus treballadors sistemes de guàrdia, sistemes de xarxes de seguretat o sistemes de detenció de caigudes personals quan treballin a altures. A més de només proporcionar una protecció adequada contra les caigudes, l’empresari també és responsable de vetllar perquè tots els empleats estiguin formats per utilitzar adequadament la protecció contra caigudes i sàpiguen quan s’ha d’utilitzar.

2. Comunicació de perill 1910. 1 2 00

La norma de comunicació de perill aborda els riscos químics produïts o utilitzats en el lloc de treball. L'estàndard OSHA per a la comunicació de perill està en línia amb l'estàndard internacional, però aquesta és la # 2 violació OSHA més citada.

3. Bastides 1926. 451

La norma OSHA Scaffolding cobreix els requisits de seguretat per a les bastides, que han de ser dissenyats per una persona qualificada i construïts exactament d'acord amb aquest disseny. Els empresaris estan obligats a protegir tots els treballadors que utilitzen bastides contra caigudes i objectes caiguts. A més, tots els bastiments han de ser inspeccionats per una persona competent abans de ser utilitzats pels treballadors. Entre els treballadors més afectats pels perjudicis de bastides s’inclouen els encarregats d’emmarcar, terrats, revestiments i maçoneria.

4. Bloqueig / desallotjament 1910. 1 4 7

Lockout / Tagout (LOTO) afecta els treballadors que donen servei, reparen i mantenen equips o màquines. Existeixen riscos si l’equip que s’està manipulant de sobte es pot encendre o arrencar durant el treball.

5. Protecció respiratòria 1910. 134

La norma de protecció respiratòria de l’OSHA dirigeix ​​els empresaris a establir i mantenir un programa de protecció respiratòria al lloc de treball. Tots els aspectes de la protecció respiratòria estan recollits en aquesta norma que inclou procediments, administració, selecció, entrenament, proves d’adequació, avaluació, ús, neteja, manteniment i reparació. Els empresaris haurien de familiaritzar-se també amb els requisits de l'OSHA per a l'ús voluntari de màscares de pols respiradores.

6. Escales 192 6. 1053

7. Camions industrials amb motor 1910. 1 7 8

8. Protecció contra caigudes: Requisits de formació 1926. 503

9. Protecció màquina 1 9 10. 212

10. Protecció d'ulls i caras 1926. 10 2

GG quot; Com a empresari, el que pot fer aquesta llista és donar-li un lloc per començar," Kapust diu." Pots fer una ullada a aquesta llista, identificar causes arrels, realitzar anàlisis i aturar una lesió abans que es produeixi."

Hot Tags: Bloqueig de circuit per a interruptor gran

Enviar la consulta