sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Pinça de presa de Brady al bloqueig de disjonctius

Pinça de presa de Brady al bloqueig de disjonctius

Nº de part: CBL01-1 Bloqueig interruptor de caixes modelades a) Fabricat en PA de niló reforçat amb plàstic d'enginyeria. b) Bloqueu diferents tipus d’interruptors. c) S'adapta als interruptors del trencador i es pot ajustar amb el cargol. Part NO. Descripció CBL01-1 Mida: 45mm × 25mm × 10mm , Fixació màxima 10mm

Descripció

Nº de part: CBL01-1

Bloqueig de disjuntors de circuit modelat C ase

a) Fabricat a partir d’enginyeria PA de niló reforçada amb plàstic.

b) Bloqueu diferents tipus d’ interruptors.

c) S'adapta als interruptors del trencador i es pot ajustar amb cargol   conductor .

 

Part NO.

Descripció

CBL01-1

Mida: 45mm × 25mm × 10mm Fixació màxima 10mm

Mètodes alternatius

Completar l'etiqueta de bloqueig sempre és la primera opció.

L’establiment de mètodes alternatius s’ha de basar en l’avaluació del risc de màquines, equips, processos i circuits.

Aquesta avaluació i procediments alternatius del risc també han d’incloure la identificació dels procediments que s’han d’implementar abans del començament del treball d’acord amb altres requisits o regulacions específiques del país, reduint o eliminant l’exposició dels empleats als riscos.

L’avaluació del risc

L’avaluació del risc s’utilitza per identificar les condicions més segures possibles per a operacions individuals. L’avaluació del risc estableix mesures de seguretat i alternatives que es poden utilitzar per reduir la probabilitat de lesions quan no es pot aplicar el procediment normal de retallament de bloqueig. L’avaluació del risc ha d’incloure la identificació i l’aplicació de mesures de control per tal que es puguin complir altres requisits normatius.

Canvis de torns o de personal

El temps màxim permès per a cada retallament de bloqueig és el menor d'un canvi o finalització de la tasca. És important garantir la integritat del procediment de retallada de bloqueig, ja sigui per si sol o mitjançant transicions directes de retallada de bloqueig, panys de transformació o altres mitjans adequats.

LOTO d’acció contractual

És important complir amb tots els aspectes de l’eliminació del bloqueig de l’empresa si el contractista treballa en un lloc o l’operació o el personal de l’empresa realitza la feina com a contractista. Una de les millors pràctiques és designar un representant autoritzat de l’empresa que realitzi el pas d’etiquetatge de bloqueig, en aquest cas el personal de servei extern o el contractista ha d’adjuntar la seva pròpia persona a l’etiquetatge de bloqueig i assegurar el mateix aïllador d’energia que el representant de l’empresa ha bloquejat. . Això es coneix comunament com "l'empresa primer cap amunt i després cap avall".


Hot Tags: pinça de ràdio en interruptor automàtic bloqueig fabricants de bloqueig Xina, proveïdors, fàbrica, a l'engròs, personalitzats, barats, preu, fabricat a la Xina, mostra gratuïta

Enviar la consulta