sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593

Dispositiu de bloqueig per cable

Part n º: Bloqueig de cable Cable CB03 tancament patronal dispositiu seguretat locaut Tagout continua sent una de les normes més altament citats i auditats per l'OSHA. Aquests dispositius econòmics i compactes, són molt visibles i es convertirà ràpidament en un dispositiu de tancament patronal bàsic en qualsevol instal·lació. Confeccionada industrial...

Descripció

Part n º: CB03

Dispositiu de bloqueig per cable
Bloqueig de cable de seguretat
Bloqueig Tagout continua sent una de les normes més altament citats i auditats per l'OSHA. Aquests dispositius econòmics i compactes, són molt visibles i es convertirà ràpidament en un dispositiu de tancament patronal bàsic en qualsevol instal·lació.

    1. Fet de industrial durablenylonwith aïllant recobert d'acer inoxidable corda en vermell. .

    2. Dissenyat per efectivament tancar fora una varietat d'aïllament desconnecta punts, incloent vàlvules de guillotina, "T" vàlvula manetes, elèctrica i molt més.

    3. Diferent cable longitud disponible.

    4. El color del dispositiu i el cable es poden personalitzar.

PART N º

Descripció

CB03

Equipar amb cable de dia 4mm, llargada 2.0Mtr

Dissenyat especialment segons les necessitats especials, nostre mecanisme de tancament patronal cable feta per un dels professionals fabricants i proveïdors de productes de bloqueig a la Xina - LOCKEY. Que són benvinguts a dispositiu de bloqueig cable a l'engròs personalitzats fet a la Xina en el preu barat amb la nostra fàbrica i també oferim la mostra gratuïta.

Hot Tags: fabricants de mecanismes de bloqueig de cable Xina, proveïdors, fàbrica, preu a l'engròs, personalitzat, preus econòmics, a la Xina, lliure de Mostra, bloqueig de cable de seguretat

Enviar la consulta