sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Cable bloquejat ajustable

Cable bloquejat ajustable

Nº de part: CB03 Dispositiu de bloqueig de cable Lockout per cable de seguretat Lockout Tagout continua essent un dels regulaments més auditats i auditats per OSHA. Aquests dispositius econòmics i compactes són altament visibles i es convertiran ràpidament en un dispositiu de bloqueig de grapa a qualsevol instal·lació. Fet a partir de ...

Descripció

Nº de part: CB03

Cierre ajustable de cable d'acer

a) Carrosseria de bloqueig: fabricada en niló resistent industrial i cable d'acer recobert d'aïllament.

b) Dissenyat per bloquejar eficaçment diversos punts d'aïllament, incloses les vàlvules de porta, les nanses de vàlvules "T", els desconnectadors elèctrics i molt més.

c) El mànec està dissenyat per fer funcionar el dispositiu sense necessitat de cap eina.

d) La longitud del cable es pot personalitzar.

e) Accepta fins a 8 cadenats per a una aplicació de bloqueig múltiple.

Part núm.

Descripció

CB03

Diàmetre del cable 3,8 mm, longitud 2 m

6 拷贝

Procediment general per a l'etiquetatge de bloqueig

Reconeixement de treballs preparats - processament - retallada de bloqueig - prova de confirmació - lliurament d'equips - acceptació del lloc - per completar el desbloqueig

Treballar per identificar-se

Identifiqueu l’energia dissenyada per funcionar i determineu si es requereix l’etiquetatge del bloqueig

Netejar el funcionament de la xarxa neta del filtre no està bloquejat, i executar una targeta d’operació única

No cal fer cap bloqueig per a les operacions de rectificació i eliminació de fuites de traça de calor inferiors a 1,0 mpa, i els procediments d’inspecció i manteniment corresponents s’han d’implementar.

Procés per preparar

Aturar, rentar, escórrer, etc.

D’acord amb les propietats d’energia i materials, seleccioneu el mètode d’aïllament i coincideixin les instal·lacions de desconnexió i aïllament.

Ompliu la llista de retocs i el registre de bloqueig

Retrocés del bloqueig

Bloquejar diversos punts d’aïllament

El cap de projecte de la unitat territorial o el seu representant utilitzarà panys col·lectius per bloquejar-se a més de 2 punts d’aïllament. Altres utilitzen panys individuals per bloquejar les tecles per agrupar panys.

Segons la llista de retallada de bloqueig, s’han de seleccionar panys adequats per a les instal·lacions d’aïllament que hagin completat l’aïllament, s’haurien d’omplir els signes d’avís i s’han de fer servir panys col·lectius per retallar els punts d’aïllament.

Altres utilitzen panys individuals per bloquejar les tecles per agrupar panys.

Quan es tracti d’un aïllament d’instal·lacions elèctriques i d’instrumentació, les unitats territorials proporcionaran als professionals d’instal·lacions elèctriques i d’instrumentació el nombre necessari de panys col·lectius del mateix grup, i els professionals de les instal·lacions elèctriques i d’instrumentació realitzaran l’etiquetatge de bloqueig.

Tots els operadors han de confirmar l'etiquetatge de bloqueig en els punts d'aïllament. Després que la clau de bloqueig col·lectiu es posi a la caixa del pany, el tutor tanca la caixa del pany amb un pany personal.

L’operador va bloquejar la caixa del pany amb un pany personal. Si l'operador no té un bloqueig personal, haurà de registrar-lo prèviament a la unitat territorial i retornar-lo després de l'operació.Hot Tags: Proveïdors i fabricants de bloqueig de cable ajustable per a Xina - Venda a l'engròs - LOCKEY

Enviar la consulta