sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Polivalents de filferro de 3.5 mm de bloqueig de cable

Polivalents de filferro de 3.5 mm de bloqueig de cable

Part: CB07 Cable de bloqueig a) fabricat a partir d'ABS duradors, amb aïllament del cable d'acer inoxidable. b) dissenyat per a bloqueig de manera efectiva una varietat de punts d'aïllament energètic, així com dispositius mecànics difícils d'assegurar. Disponible amb cables intercanviables, dos diàmetre de cable per a la seva elecció: 3.5 mm i 5 mm. c) accepta fins a 5padlocks per a l'aplicació de bloqueig múltiple. d) la longitud del cable i el color es poden personalitzar.

Descripció

Part núm.:CB07

Cable de bloqueig

unFabricat en ABS durador, amb cable aïllant recobert d'acer inoxidable.

bDissenyat per a bloqueig de manera efectiva una varietat de punts d'aïllament energètic, així com dispositius mecànics difícils d'assegurar. Disponible amb cables intercanviables, dos diàmetre de cable per a la seva elecció: 3.5 mm i 5 mm.

cAccepta fins a 5padlocks per a l'aplicació de bloqueig múltiple.

dLa longitud del cable i el color es poden personalitzar.

 

Part no.

Descripció

CB07-3,5

Diàmetre de cable 3.5 mm, longitud 2.4 m

CB07-5

Diàmetre de cable 5mm, longitud 2.4 m

Bona implantació del projecte LOTO

L'altre dia, el meu amic Bob anomenava i em demanava quants panys serien necessitats perquè la factoria implementi el programa de LOTO bloquejat. Vaig riure. Per què la companyia necessita implementar el programa LOTO? Bob contestava i els deia a ells, després que els riscs de companyia provoquin accident d'alarma falsa, el temps de tenir un personal de manteniment a equip treballar dins d'una tasca, però jo dont saber algú a un altre operadors de correu en manteniment d'equip de mecanisme de bota, Afortunadament, personal de manteniment en el moment la localització encara deixar espai per a la resposta d Es va arribar A un consens durant la revisió que les fonts perilloses han de ser tancades i aïllades abans del manteniment. No obstant això, el cap de Bob va trobar el perill anterior de nou en el procés de manteniment de l'equip durant la inspecció de camp recentment. Esperava millorar el control de la gestió de la seguretat a través del bloqueig, per la qual cosa va pensar en mi.


D'experiència laboral anterior i Comentaris dels clients, molts projectes de LOTO s'inicien en aquestes circumstàncies, és a dir, els dirigents sènior tenen una necessitat urgent d'adjuntar importància a la seguretat.


L'accident, especialment l'accident de sinistre, tots els que ha experimentat l'accident, no importa la part interessada o el personal pertinent, a més de l'accident va passar a sentir-se afligit, també serà el seguiment d'accident per fer front a assumptes ocupats. Segons la sèrie de temps de l'accident, la gent seria ideal pensar que si el control de seguretat es pot fer en un determinat pas clau abans de l'accident, com l'ús de LOTO per controlar la font d'energia perillosa, tots els accidents es poden evitar, de manera que el bloqueig de la font d'energia perillosa amb un bloqueig és una part indispensable de LOTO. No obstant això, pot panys només ser una bona aplicació del projecte LOTO? No n'hi ha prou. En realitat moltes fàbriques ja estan amb el bloqueig de LOTO i el programa de gestió, però encara està en l'execució produirà accident a causa de la negligència LOTO, algunes empreses tenen un bloqueig de LOTO per no donar suport síncron després equipat amb un sistema de control complet en lloc de causa han de completar la il. lusió de gestió de bloqueig d'energia d'aïllament, és a Per tant, és difícil resumir l'èxit de la promoció de LOTO simplement com un sol factor, com l'ús de panys, però la manca de panys pot conduir fàcilment als accidents causats per la fallada d'aïllament de les fonts d'energia perilloses.

Hot Tags: Polivalents de filferro de 3.5 mm de bloqueig de cable

Enviar la consulta