sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Vàlvules de tancament amb cable en forma de peix

Vàlvules de tancament amb cable en forma de peix

Nº de part: CB04 Cadenat econòmic amb forma de peix: a) Cos de bloqueig: fabricat en ABS, amb cable d'acer recobert de plàstic. b) Accepta fins a 6 cadenats per a una aplicació de bloqueig múltiple.

Descripció

Nº de part: CB04

Bloqueig econòmic en forma de peix en forma de peix

a) Carrosseria de bloqueig: fabricada en ABS, amb cable d'acer recobert de plàstic aïllant.

b) Accepta fins a 6 cadenats per a una aplicació de bloqueig múltiple.

c) Es pot personalitzar la longitud i el color del cable.

d) Inclou etiquetes de seguretat d’alta visibilitat, reutilitzables i d’escriptura. La longitud de les etiquetes es pot personalitzar.

Part núm.

Descripció

CB04

Diàmetre del cable 3,8 mm, longitud 2 m

CB04_03

Aïllament energètic absolut per a les persones que entren a espais confinats

Quan el personal ha d’entrar tancs d’emmagatzematge, contenidors, fosses profundes i altres espais confinats, és necessari implementar un aïllament energètic absolut d’aquests tancs d’emmagatzematge, contenidors i altres equips, per tal de separar per complet els possibles riscos d’energia externa del personal del confinat. espai i assegurar la seguretat del personal a l’espai reduït. Els mètodes d'aïllament absolut més utilitzats són els següents:

A) El mètode d’aïllament de desmuntatge de canonades és eliminar una secció de canonada curta de totes les canonades d’entrada i sortida en un espai reduït per aconseguir una separació absoluta de les fonts de perill potencials. La ruptura física s’ha d’eliminar el més a prop possible d’un extrem del vaixell i, si és possible, les obertures de totes les canonades s’han de tancar amb la correcta especificació de la brida cega. Totes les connexions de sortida a l’espai reduït (si s’instal·la) s’hauran de tallar completament i els extrems oberts seran segellats amb brida cega.

B) el mètode de partició i doble cega, és un ús combinat de doble bloc i buidatge, i inserir la brida cega, el seu mètode és tancar la línia dins i fora de les dues vàlvules de control, i bolcar el medi entre les dues vàlvules, a Per tal d'inserir la brida cega per assolir un aïllament absolut, en el procés d'aïllament hauria de triar les especificacions adequades de la brida cega, els contenidors hermètics de connexió haurien de tallar-se completament totes les sortides i l'extrem obert de la brida cega.


Hot Tags: fabricants de vàlvules de tancament de forma de cable en forma de peix Xina, proveïdors, fàbrica, a l'engròs, personalitzada, barat, preu, fabricat a la Xina, mostra gratuïta

Enviar la consulta