sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Tancament de segell de cotxe d'aliatge d'alumini

Tancament de segell de cotxe d'aliatge d'alumini

Núm. De part: CS01-2.5S-256 Coixinet d'aliatge d'alumini per a cablejat galvanitzat a) Ideal per a usos a llarg termini, cada segell d'automòbil es tanca automàticament. L'única manera d'eliminar-lo és tallar-se després que el cable passés pel cos. b) Tots els segells d'automòbils són estampats làser amb numeració individual. c) La durada ...

Descripció

Núm. De part: CS01-2.5S-256

Coixinet d'aliatge d'alumini Cofre galvanitzat de segellat de cotxe

a)       Ideal per a usos a llarg termini, cada segell d'automòbil es bloqueja automàticament. L'única manera d'eliminar-lo és tallar-se després que el cable passés pel cos.

b)       Tots els segells de cotxes són estampats làser amb numeració individual.

c)       La longitud del cable es pot personalitzar.

d)      Els colors es poden personalitzar, normalment en vermell groc, verd i blau.

 

Núm.

Material

Descripció

CS01-2.5S-256

Cos d'aliatge d'alumini, amb cable galvanitzat

Diàmetre de cable 2,5 mm, longitud 256 mm

CS01-1.8S-256

Cos ABS, amb cable d'acer

Diàmetre de cable de 1,8 mm, longitud 256 mm

CS01-1.8P-256

Cos ABS, amb cable d'acer recobert d'aïllament

Diàmetre de cable de 1,8 mm, longitud 256 mm

CS01-2.5S-256.jpg

Dissenyat especialment segons els vostres requisits especials, el nostre bloqueig de segellat d'automòbil fet per un dels fabricants professionals i proveïdors de productes de bloqueig a la Xina - LOCKEY. Us donem la benvinguda al bloqueig de cable ajustable personalitzat a mida de 4mm realitzat a la Xina a preus barats amb la nostra fàbrica i també oferim la mostra gratuïta.

Especialment dissenyat segons els vostres requisits especials, el nostre tancament de segellat d'automòbils d'aleació d'alumini fabricat per un dels fabricants professionals i proveïdors de productes de bloqueig a la Xina - LOCKEY. Us donem la benvinguda al bloqueig de segellat d'automòbils d'aleació d'alumini a mida, fabricat a la Xina a preus barats amb la nostra fàbrica, i també oferim la mostra gratuïta.
Hot Tags: carro d'aliatge d'alumini carrosseria de cotxe fabricants de bloqueig Xina, proveïdors, fàbrica, venda a l'engròs, personalitzat, barat, preu, fabricat a la Xina, mostra gratuïta

Enviar la consulta