sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Cèrcol de segellat de carro d'acer de carcassa d'acer ABS

Cèrcol de segellat de carro d'acer de carcassa d'acer ABS

Núm. De part: CS01-1.8S-256 Coixinet de segellat de carro d'acer per a carrosseria ABS a) Ideal per a usos a llarg termini, cada segell d'automòbil es tanca automàticament. L'única manera d'eliminar-lo és tallar-se després que el cable passés pel cos. b) Tots els segells d'automòbils són estampats làser amb numeració individual. c) La longitud del cable pot ...

Descripció

Núm. De part: CS01-1.8S-256

Cèrcol de segellat de carro d' acer de carcassa d'acer ABS

a)       Ideal per a usos a llarg termini, cada segell d'automòbil es bloqueja automàticament. L'única manera d'eliminar-lo és tallar-se després que el cable passés pel cos.

b)       Tots els segells de cotxes són estampats làser amb numeració individual.

c)       La longitud del cable es pot personalitzar.

d)      Els colors es poden personalitzar, normalment en vermell groc, verd i blau.

 

Núm.

Material

Descripció

CS01-2.5S-256

Cos d'aliatge d'alumini, amb cable galvanitzat

Diàmetre de cable 2,5 mm, longitud 256 mm

CS01-1.8S-256

Cos ABS, amb cable d'acer

Diàmetre de cable de 1,8 mm, longitud 256 mm

CS01-1.8P-256

Cos ABS, amb cable d'acer recobert d'aïllament

Diàmetre de cable de 1,8 mm, longitud 256 mm

2.jpg

Dissenyat especialment segons els vostres requisits especials, el nostre bloqueig de segellat d'automòbil fet per un dels fabricants professionals i proveïdors de productes de bloqueig a la Xina - LOCKEY. Us donem la benvinguda al bloqueig de cable ajustable personalitzat a mida de 4mm realitzat a la Xina a preus barats amb la nostra fàbrica i també oferim la mostra gratuïta.

Especialment dissenyat segons els vostres requisits especials, el nostre tancament de segellat de carrosseria d'acer d'acer corporal realitzat per un dels fabricants professionals i proveïdors de productes de bloqueig a la Xina - LOCKEY. Us donem la benvinguda a la venda a l'engròs de bloqueig d'acer personalitzat de carrosseria d'acer del cotxe de frens a Xina, a preus barats amb la nostra fàbrica, i també oferim la mostra gratuïta.
Hot Tags: carrosseria d'acer per a cables d'acer per a automòbils fabricants de bloqueig de segelladors Xina, proveïdors, fàbrica, venda a l'engròs, personalitzats, preus barats, realitzats a la Xina, mostra gratuïta

Enviar la consulta