sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Cable ajustable d'acer de 6 mm de diàmetre.

Cable ajustable d'acer de 6 mm de diàmetre.

Nº de part: Cable d'acer regulable CB01-6-C1M a) Cable: cable d'acer multicatenari resistent i flexible amb un recobriment d'aïllament de plàstic clar. b) La longitud del cable es pot personalitzar. c) Ideal per bloquejar diversos panells disjuntors i bloqueig de vàlvules de porta a costat.

Descripció

Nº de part: CB01- 6 -C1M

Cable d’acer regulable

a) Cable: cable d’acer multicanal resistent i flexible amb un recobriment d’aïllament de plàstic clar.

b) La longitud del cable es pot personalitzar.

c) Ideal per bloquejar diversos panells disjuntors i bloqueig de vàlvules de porta a costat.

 

Part núm.

Descripció

CB01- 6 -C1M

Diàmetre del cable 6 mm, longitud 1 m

CB01- 6 -C2M

Diàmetre del cable 6 mm, longitud 2 m

CB01- 6 -C3M

Diàmetre del cable 6 mm, longitud 3 m1

Aïlla el contingut de pestanyes

Aïllament elèctric, cal destacar en l'aïllament elèctric el següent:

Assegurar l’aïllament de totes les fonts d’energia;

Un cop aïllat, es confirma que la màquina està apagada i posada a terra (si és possible);

Equip d’emmagatzematge d’energia per descarregar;

Utilitzeu protecció MATS, cinta i eines aïllades;

Utilitzeu equips de prova adequats per confirmar la prova;

Considereu els efectes dels dispositius adjacents.

Aïllament de l’operació, és a dir, segellant el flux d’energia a la zona d’operació de la construcció per garantir la seguretat del personal a la zona d’operació.

Les tasques relacionades amb aïllament són:

Elements d’aïllament i enganxament necessaris a la instrucció de treball o al pla de construcció;

Obres de construcció que necessiten un aïllament energètic.

L’aïllament de falles es refereix a l’aïllament, identificació i bloqueig d’equips o vàlvules defectuoses per evitar un mal funcionament i accidents.

L’aïllament que comporta és:

Vàlvules o interruptors en funcionament, fallada o fuites anormals;

No és segur d'utilitzar, la seva funció no és la maquinària normal dels equips.

Els projectes de renovació i ampliació, els projectes d’inspecció, manteniment i construcció s’han de dur a terme estrictament d’acord amb les disposicions administratives.

S'han de prendre mesures d'aïllament efectives per als equips d'explotació relacionats amb la renovació, l'ampliació, la inspecció, el manteniment i altres projectes de construcció. L’accés a les rasques de cable, rasa i canalització del clavegueram ha d’estar ben tancat; A la zona d’aïllament de la construcció, es prohibeix fer servir tots els equips, vàlvules, canonades relacionades amb la producció, etc.

Quan l’operació de construcció es realitzi a la zona d’equips en funcionament, però no es pugui implementar l’aïllament de la zona, la unitat d’operació i la unitat de construcció han de formular conjuntament mesures de seguretat i plans de construcció, que hauran d’aplicar-se un a un després de ser signats i aprovats per la els departaments de gestió de seguretat i els líders competents de les dues parts, i seran verificats i confirmats.

El bloqueig de la bastida, l'escala i la plataforma de treball, la bastida, l'escala i la plataforma de treball no estan autoritzats a pujar sense permís a les hores habituals, a la porta de bastides, escales i andanes de la plataforma de treball s'haurà de penjar un cartell de no pujar, bloquejar-se al mateix temps, per evitar que la gent pugi.

La gestió del bloqueig d’equips informàtics i el consum temporal d’electricitat s’ha d’implementar d’acord amb les regulacions de treballs de seguretat per a la construcció d’energia elèctrica (part de la subestació), les especificacions tècniques de seguretat per al consum temporal d’electricitat als llocs de construcció i altres disposicions pertinents de les autoritats superiors.

La gestió del bloqueig de maquinària i eines de construcció s'ha d'aplicar d'acord amb les disposicions pertinents de les "mesures administratives de maquinària i eines de construcció de la corporació elèctrica guangxi".

Procediment aïllat d’operació de lligall


Hot Tags: Cable ajustable d'acer de 6 mm de diàmetre.

Enviar la consulta