sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
5 mm filferro de cable de bloqueig

5 mm filferro de cable de bloqueig

Part: CB07 Cable de bloqueig a) fabricat a partir d'ABS duradors, amb aïllament del cable d'acer inoxidable. b) dissenyat per a bloqueig de manera efectiva una varietat de punts d'aïllament energètic, així com dispositius mecànics difícils d'assegurar. Disponible amb cables intercanviables, dos diàmetre de cable per a la seva elecció: 3.5 mm i 5 mm. c) accepta fins a 5padlocks per a l'aplicació de bloqueig múltiple. d) la longitud del cable i el color es poden personalitzar.

Descripció


Part núm.:CB07

Cable de bloqueig

unFabricat en ABS durador, amb cable aïllant recobert d'acer inoxidable.

bDissenyat per a bloqueig de manera efectiva una varietat de punts d'aïllament energètic, així com dispositius mecànics difícils d'assegurar. Disponible amb cables intercanviables, dos diàmetre de cable per a la seva elecció: 3.5 mm i 5 mm.

cAccepta fins a 5padlocks per a l'aplicació de bloqueig múltiple.

dLa longitud del cable i el color es poden personalitzar.

 

Part no.

Descripció

CB07-3,5

Diàmetre de cable 3.5 mm, longitud 2.4 m

CB07-5

Diàmetre de cable 5mm, longitud 2.4 m

Què s'ha de fer en la superfície del bloqueig de seguretat?En el procés de producció dels panys de seguretat, la seva superfície també ha de ser tractada. Si el tractament superficial no està en el seu lloc, també demostra que no té millor qualitat, de manera que quin tipus de tractament superficial és necessari per a aquest bloqueig? El primer és el procés de coloració, perquè hi ha molts panys que necessiten complir els requisits cridaners. Sota ambients d'ús diferents, necessiten ser corresponentment alertar, i això exigeix pintar-lo. Només d'aquesta manera es podrà aconseguir uns millors requisits, de manera que això és molt important.


A més, principalment en la seva superfície, també necessita una mica de processament gràfic. En diferents circumstàncies, es mostraran inevitablement alguns aspectes de la pantalla gràfica, que no només servirà d'advertència, sinó que també juguen un paper corresponent. Consells d'operació. Per tant, cal tractar-lo, i el processament de tot el gràfic ha de complir els estàndards corresponents. Si no pot complir els requisits corresponents, és difícil que l'usuari tingui la seva pròpia satisfacció, tan relativament parlant, aquest punt també és més important, però també depèn del fabricant.


A més de l'anterior, en la producció de panys de seguretat, també ha de ser galvanitzat en la superfície. Perquè en l'entorn de producció, té la seva pròpia inestabilitat, i alguns són corrosius. Si no es tracta en termes d'això, serà difícil que tingui una bona vida quan s'utilitzi. Per tant, el tractament superficial en aquesta zona també és molt important, però els diferents fabricants tindran diferents rendiments de tractament, i alguns fabricants tindran dificultats per aconseguir la qualitat corresponent en el tractament, el que dificultarà en última instància que els usuaris tinguin una millor satisfacció durant l'ús per tant, els usuaris també han de triar el fabricant.Hot Tags: 5 mm filferro de cable de bloqueig

Enviar la consulta