sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Bloqueig de fil d'acer de 4 mm

Bloqueig de fil d'acer de 4 mm

Nº de part: CB01-4 Cierre ajustable de cable d'acer a) Cos de bloqueig: fabricat en ABS, que resisteix productes químics. b) Cable: cable d’acer multicanal resistent i flexible, amb un recobriment d’aïllament de plàstic clar. c) La longitud del cable es pot personalitzar.

Descripció

Nº de part:   CB01-4

Cierre ajustable de cable d'acer

a) Carrosseria de bloqueig: fabricada en ABS, suporta productes químics.

b) Cable: cable d’acer multicanal resistent i flexible, amb un recobriment d’aïllament de plàstic clar.

c) La longitud del cable es pot personalitzar.

d) Accepta fins a 4 cadenats per a una aplicació de bloqueig múltiple.

e) Inclou etiquetes de seguretat d’alta visibilitat, reutilitzables i d’escriptura. Es pot personalitzar.

f) Ideal per bloquejar diversos panells disjuntors i bloqueig de vàlvules de porta a costat.

 

Part núm.

Descripció

CB01-4

Diàmetre del cable 4mm, longitud 2 m

CB01-6

Diàmetre del cable 6mm, longitud 2m


CB01-4_03

Requisits per aïllament mecànic

Selecció del mètode d’aïllament per al flux de procés

A) l'aïllament d'una sola vàlvula, és a dir, els requisits d'aïllament dels equips es realitzen tancant una sola vàlvula a l'entrada i sortida de l'equip, instal·lacions i dispositius. Apte per aïllar sistemes amb requisits de nivell d’aïllament baix, com aïllament de sistemes de vapor amb mides de canonades d’entrada i sortida i pressió mitjana il·limitada; La mida del diàmetre de les canonades no es restringeix i la pressió aigües no és l'aigua de mar elevada, l'aigua de foc, l'aigua de refrigeració i l'aïllament d'altres canals de suports; I l'aïllament del sistema de gasos no tòxics amb menor pressió de la canalització (menys d'1MPa) i una mida de diàmetre sense restriccions del tub.

B) mètode d’aïllament i descàrrega de doble vàlvula, és a dir, un mètode d’aïllament mitjançant la utilització de la doble vàlvula d’aïllament que tanca l’entrada i la sortida d’equips, instal·lacions i dispositius, i alliberar el medi entre les dues vàlvules alhora. Adequat per aïllar el sistema de mitjà líquid inflamable amb una pressió de canonada inferior (inferior a 0,2mpa) i una mida de diàmetre de canonada menor (menys de 25,4 mm); Aïllament del sistema de gas no tòxic amb una pressió elevada de canonades (més d'1 MPa) i una mida de diàmetre sense restriccions del tub; I altres tipus de suports, especialment la mida del diàmetre de la canonada i l'aïllament del sistema de pressió.

C) aïllament d'una sola vàlvula més placa cega, és a dir, s'utilitza una sola vàlvula d'aïllament per tancar l'entrada i la sortida d'equips, instal·lacions i dispositius, i es buida el medi del conducte per facilitar la inserció de la placa cega per assolir el propòsit final d’aïllar l’equip. Adequat per aïllar sistemes mitjans com ara l’aigua de mar amb alta pressió de canonades (> 1,7mpa) i la mida del tub sense restriccions; Aïllament de sistemes de líquids inflamables, gasos i suports de gasos tòxics sense restriccions de pressió o mida de les canonades.

Especialment dissenyat segons les vostres necessitats especials, el nostre bloqueig de filferro d’acer de 4 mm fabricat per un dels fabricants i proveïdors professionals de productes de tancament a la Xina - LOCKEY. Us donem la benvinguda a l'engròs personalitzat amb filferro d'acer de 4 mm personalitzat a la Xina a un preu barat amb la nostra fàbrica, i també oferim la mostra gratuïta.
Hot Tags: Fabricants de tancament de filferro d’acer de 4mm a la Xina, proveïdors, fàbrica, a l’engròs, personalitzats, barats, preu, fabricats a la Xina, mostra gratuïta

Enviar la consulta