sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593

Lockey seguretat productes Co, Ltd és un fabricant professional especialitzat en la producció de tot tipus de productes de bloqueig de seguretat. Hem se sustenten en la fabricació de productes de tagout de maneta adequada per ajudar a evitar accidents laborals, que són causats per l'excitació inesperat o posar en marxa de màquines i equips per l'alliberament incontrolat d'energia. Ens ofereix una àmplia gamma de dispositius de tancament patronal i tagouts que cobreixen més mecànics i elèctrics aplicacions, incloent-hi el cadenat de seguretat, bloqueig de vàlvula, forrellat tancament patronal, tancament elèctric, bloqueig de cable, kit de bloqueig i estació, etc. Tots els nostres productes són fabricats segons ISO estàndard i ANSI estàndard.

Tenim el nostre equip d'investigació i desenvolupament per dur a terme diversos tipus de bloqueig de seguretat productes i solucions per satisfer les necessitats dels nostres clients dedicat.

Ens destinades a proporcionar bons serveis basats en els nostres productes de seguretat LOTO. Bon crèdit i prestacions recíproques són el que estem seguint en negoci. Si vostè està interessat en qualsevol dels nostres productes, si us plau no dubti en contactar amb nosaltres. Ens comprometem a subministrar productes de qualitat, preus raonables i satisfets serveis per a vostè.